Publicerad på 28 Jun - 15:30

0
article-img Foto: Bildbyrån

Boostat odds från ComeOn - tror du att Tyskland vinner?

Tyskland tar sig an dansk dynamit. Men hur mycket dynamit vårt grannland än har så finns en klar risk att Tyskland blir för svåra. Om du inte är kund ännu hos ComeOn finns ett boostat odds på tio gånger pengarna att hämta på värdnationen! 

Hämta ComeOns boost här!


Danmark har gjort det överraskande bra i mästerskapet. Inte minst genom att kryssa mot en av de allra största favoriterna i England. Men här har man verkligen allt emot sig på förhand. Värdnationen Tyskland, som visserligen var lite sämre i den sista gruppspelsmatchen som man höll på att förlora innan inhopparen Füllkrug klev fram, har ändå sett väldigt starkt ut och har förstås en boost i trycket från hemmafansen. 

Så som jag ser det så vore det en stor flopp om Tyskland inte tar sig vidare mot Danmark. Med all respekt för vårt kära grannland så har tyskarna flera världsspelare och fler spelare som kan komma in från bänken och avgöra. Musiala ser ut att ha ett riktigt fint mästarskap om han fortsätter på den här vägen och jag blir inte förvånad om han spelar en avgörande roll här. Även Gündogan har visat klass. 

Vi har två avstängningar att ta hänsyn till i matchen. Tah är borta för Tyskland och Hjulmand avstängd för Danmark. Dessutom är Rüdiger lite osäker för hemmanationen vilket skulle vara ett avbräck då han varit stark så här långt. Men alldeles oavsett tror jag på Tyskland här. 

Gör du också det så finns en chans att få ett boostat odds på hela tio gånger pengarna på Tyskland hos ComeOn! Detta gäller för alla nya kunder hos bolaget. 

Preliminära elvor (Whoscored)

Tyskland: Neuer - Kimmich, Rüdiger, Schlotterbeck, Mittelstädt - Andrich, Kroos - Musiala, Gündogan, Wirtz - Havertz 

Danmark: Schmeichel - Andersen, Christensen, Vestergaard - Bah, Delaney, Höjbjerg, Maehle - Eriksen - Höjlund, Wind

Hämta erbjudandet här!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto