Publicerad på 9 Jul - 00:01

0
article-img Foto: Bildbyrån

Bonus Boost på Spanien till final!

Tisdagen den 9 juni spelas den rykande semifinalen mellan Spanien och Frankrike. ComeOn ger alla nya spelare chansen till 15 gånger pengarna på Spanien att nå finalen!

Hämta erbjudandet hos ComeOn!


EM 2024 går in i sitt absoluta avgörande. Vi har två återstående matcher att spela innan den stora finalen väntar i helgen. Först ut i semifinal 1 är Spanien mot Frankrike. Två lag som imponerat på lite olika sätt skulle jag säga. Om vi börjar med Spanien så har de varit genomgående bäst spelmässigt av alla lag, där Nederländerna är de som är närmast att konkurrera. Frankrike har imponerat genom att krångla sig vidare trots att man inte varit bländande alls i den här turneringen. 

Spanien tog sig vidare i förläningen mot Tyskland medan Frankrike besegrade Portugal i en gastkramande straffläggning. Mbappe har inte varit så dominant som många trott så här långt, kanske är han till viss del påverkad av sin skadade näsa(?), samtidigt som Spanien sprider ut sin kvalitet på många spelare där det känns som att djupet på bänken är störst av alla nationer. Därför är jag själv inte så oroad över avstängningarna som drabbat Spanien inför semin. 

Boostat odds på Spanien

Ni kan läsa mitt speltips här på sajten där jag själv har Spanien att gå vidare! 

Preliminära elvor (Whoscored)

Spanien: Simon - Navas, Nacho, Laporte, Cucuralla - Merino, Rodri, Ruiz - Yamal, Olmo, Williams

Frankrike: Maignan - Koundé, Upamecano, Saliba, Hernandez - Kanté, Tchoumani, Rabiot - Griezmann - Thuram, Mbappe

Alla nya spelare hos ComeOn erbjuds hela 15 gånger pengarna på Spanien att ta sig till final. Ett riktigt fint erbjudande för dig som alltså ännu inte har ett konto hos bolaget. 

Få 15x på Spanien hos ComeOn!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X