Publicerad på 10 Jul - 00:18

0
article-img Foto: Bildbyrån

Bonus Boost på England till EM-final!

Vilka gör Spanien sällskap i EM-finalen i Berlin? Blir det Nederländerna eller blir det England. Tror du att spelare som Kane och Bellingham kliver fram och frälser Three Lions så finns ett riktigt bra erbjudande att hämta hos ComeOn! 

Nya kunder hos spelbolaget får hela 15X i Bonus Boost på att England går vidare till final! 

Hämta 15x pengarna på England!


Spanien stod till slut som slutsegrare i semin mot Frankrike. Trots en fransk drömstart så kunde Spanien växla upp och vända matchen inom loppet av några minuer. Underbarnet Yemal avgjorde med ett riktigt klassmål och vi säger tack och hej till Mbappe och hans lagkamrater. 

Så vilket lag har mest kraft och kvalitet att ta sig final? Blir det pigga Nederländerna med Gakpo i spetsen - eller blir det Southgates England? Ska vi tro vår spelexpert Alexander Snäcke så har England bäst chanser att nå hela vägen. 

"Det skulle inte alls förvåna mig om Nederländerna är det bättre laget i den här matchen, men att England krampaktigt löser en seger återigen och tar sig till final i detta mästerskap. Det har gått vägen hittills i detta mästerskap", skriver han i sitt speltips på sajten där han rekar England att gå till final.

England lyckades ta sig vidare genom att vinna straffläggningen mot Schweiz. Nederländerna är här efter att ha vänt på steken mot Turkiet (2-1). 

Preliminära elvor (Whoscored)

England: Pickford - Walker, Stones, Guehi - Saka, Mainoo, Rice, Shaw - Bellingham, Foden - Kane 

Nederländerna: Verbruggen - Dumfries, Vrij, Dijk, Aké - Rejnders, Schouten - Bergwijn, Simons, Gakpo - Depay

Vill du satsa på England till final? Få 15x pengarna på det hos ComeOn! 

Hämta ComeON:s boostade bonuserbjudande!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X