Publicerad på 24 Sep - 16:30

0
article-img Foto: Bildbyrån

Bonus boost och boostat odds på Malmö FF!

Äntligen är det dags för Europa League att sparka igång för Malmö FF! I den första matchen ställs man emot Glasgow Rangers och både ComeOn och Betinia kommer med fina boosterbjudanden! 

Det blev inget Champions League för Malmö FF eftersom Sparta Prag blev en för tuff nöt att knäcka i playoff. Bittert att falla på målsnöret såklart, men Europa League är inte kattpiss som man brukar säga. Såväl intäkter som sportsliga utmaningar är fortfarande på en hög nivå. I Europa League kommer MFF att ställas emot Rangers, Qarabag, Olympiakos, Besiktas, Ferencvaros, Galatasaray, Twente och Slavia Prag i kampen om anvacemang till slutspelet. Det är många fina Europakvällar att vänta både i Malmö och ute i Europa. 

Först ut är skotska Rangers som redan halkat efter lite i toppen av skotska Premier League. Man föll borta mot Celtic med 3-0 för inte så längesen och har ett par avbräck i truppen. Bra läge för Malmö FF alltså? Ja, det tror jag personligen i alla fall. MFF har skapat sig ett utrymme i Allsvenskan att gå för fullt här medan Rangers som sagt har lite mer att fundera på. Deras form är inte den bästa och det börjar redan riktas kritik mot klubbledningen. 

För alla nya kunder hos ComeOn finns möjligheten att få hela 10.00 gånger pengarna på att MFF vinner matchen! 

  • Sätt in minst 100 kr för att hämta erbjudandet 
  • Maxbet 25 kr på erbjudandet 
  • Lägg spelet innan spelstopp torsdag 18:45

Till ComeOns boost på MFF!

Golden boost på MFF

Nästa erbjudande på matchen får vi från Betinia!

Med deras Golden Boost får alla kunder 2.50 gånger pengarna på att MFF leder i halvtid i stället för normala 1.87 gånger pengarna. 

Vill du spela hos Betinia? 

Till Betinias erbjudande!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X