Publicerad på 12 Jul - 13:54

0
article-img Foto: Bildbyrån

Bästa erbjudandena inför EM-finalen!

Rekatochklart har samlat alla de bästa erbjudandena att hitta inför EM-finalen mellan Spanien och England på söndag klockan 21:00. 

Fotbolls-EM är inne i sitt absoluta slutskede där vi endast har en stekhet final kvar att bevittna. Klockan 21:00 på söndag sparkas matchen igång mellan Spanien och England i Berlin. 

Vi har listat de bästa erbjudandena vi hittat inför EM-finalen 2024!

Snabbare

Hos Snabbare får alla nya kunder chansen att spela Spanien att vinna EM-guld till hela 15x pengarna! Så tror du att underbarnet Lamin Yamal besegrar Harry Kane och de andra engelska stjärnorna är det ett kanonerbjudande! 

Till Snabbares finalerbjudande!

ComeOn 

Hos ComeOn kan du i sin tur få England till 15x pengarna! Segern mot Nederländerna var inte bara dramatisk utan också lagets kanske bästa prestation i hela turneringen. Går England hela vägen tror du? Passa då på att ta erbjudandet hos ComeOn. 

Till ComeOns finalerbjudande!

Expekt 

Ett av mästerskapets bästa bonuserbjudande finner du hos Expert. Du får upp till 2000 kr i gratisspel som ny kund - varför inte testa lyckan med att krydda till det i EM-finalen? 

Till Expekts bonuserbjudande!

Betinia     

Utöver sin bonus på 100% bonus upp till 500 kr för nya kunder så erbjuder Betinia boostade odds för alla kunder till finalen!

Blir det ett straffavgörande? 4.33 till 5.50
1:a halvlek - båda lagen gör mål: 5.50 till 7.50
Harry Kane gör mål i första halvlek: 6.00 till 8.00

Till Betinias bonuserbjudande!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X