Publicerad på 2 Jul - 13:43

0
article-img Foto: Bildbyrån

2000 kr i gratisspel på kvällens EM-matcher!

EM-festen fortsätter och i kväll avgörs de sista åttondelsfinalerna! Nya Expekt erbjuder alla nya kunder hela 2000 kr i gratisspel. 

Hämta Expekts EM-erbjudande!

På tisdagskvällen avgörs de sista åttondelarna när Rumänien och Nederländerna inleder kvällen som sedan avslutas med Österrike mot Turkiet. 

Vinnarna i respektive match kommer att mötas i kvarten och vi har tydliga favoriter att vinna i form av Nederländerna och Österrike. 

På sajten har vi speltips ute i respeltive match där Jimmy Ewertsson ser framför sig en tajt match mellan Rumänien och Nederländerna, men ändå med en klar vinnare när full tid har passerat till 2.06. 

"Jag tror vi kommer få se en matchbild med mycket boll för de orangeklädda som försöker hitta vägar igenom den solida rumänska defensiven. Jag tror Rumänien kommer bjuda hårt motstånd, men att Nederländerna bör ha tillräcklig kvalitet för att till slut räcka för avancemang", skriver han i sitt speltips. 

Jag själv gillar det jag sett av Österrike och motiverar deras (förhoppningsvis) kommande avancemang så här till 2.00 gånger pengarna. 

"För mig är Österrike ett mer strukturerat och disciplinerat lag och det kommer fälla avgörandet här är min tro på förhand". 

Klicka här för att läsa fulla motiveringar för kvällens spel!

Ett av EM:s allra bästa bonuserbjudande hittar du hos Nya Expekt - där alla nya kunder får 2000 kr i gratisspel. 

Hämta Expekts EM-erbjudande!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto