Publicerad på 19 Sep - 12:05

0
article-img Foto: Bildbyrån

20 miljoner i jackpot - Rekat-Björnens bästa tips!

Björn "Rekat-Björnen" Ekberg är i farten igen med sin analys och andelsspel på Stryktipset - som denna vecka ger hela 20 miljoner i jackpot! 
Vilken är den bästa spiken, draget och helgarderingen på kupongen?

Till Rekats andelsspel!

Hur är dagsformen? En högintressant kupong på Stryket denna vecka med hela 20 millar i jackpot. Vad tycker du om raden? 

– Ja efter tio rätt i lördags som bäst och med en period av ökenvandring så vore det väl märkligt att säga positiva saker om formen rent pengamässigt. Det har gått troll i maskineriet helt klart. Men det är något man måste lära sig hantera. Det är på lång sikt som en ROI ska tillämpas och över snart 14 månader som andelsspelare på Rekat så är fortsatt siffrorna jättefina. Men visst blir det lätt att kolla kortsiktigt och vi får drösvis med tröttsamma mål i brakan istället för åt "rätt håll".

– Men rent speltekniskt så ligger vi allt som oftast rätt och det är bara hoppas på rejält med medstuds på lördag. 20 miljoner i jackpot är svårt att snacka bort. Många tunga favoriter finns (7-8-stycken) och här får vi tänka smart. Övervärdet blir tydligt i 13-potten samtidigt som vi gärna inte vill bygga sämre system där tiorna blir obetalda. Jag har ett par idéer redan nu och finslipar såklart dessa framåt spelstopp.

Tänker du lite annorlunda mot normalt när det är så mycket pengar i jackpot?

– Ja men precis! jackpot-systemen, framförallt med denna megaklump med extrapengar, gör att vi med stor säkerhet kommer få se ett tungt övervärde i 13-potten. Det blir således inte lika farligt att spika ett par tyngre favoriter. Samtidigt får inte alla 1,30-1,80-favs vinna heller för då kommer varken tio, elva eller för den delen tolv ge ett skvatt. Min första rad som finns att läsa på hemsidan är ändå byggd för att ge oss förutsättningar för utdelning på alla utbetalningsnivåer.

Vilken är din bästa spik?

– Jag ger Liverpool en ny chans! Nottinghams seger på Anfield senast var unik på så många sätt och jag tror inte att Bournemouth har kraften att upprepa det som Forest mäktade med. Jag är också inne på att ge Coventry och Leeds förtroende i sina matcher.

Var hittar du skrällen/skrällarna? 

– Aston Villa har haft en del problem med Wolves de senaste åren och nu kommer dessutom Birmingham-klubben från en tuff bortamatch i Bern (Young Boys) i veckan. En liten reaktion finns kanske i görningen. Även Spurs tycker jag vi i någon mån ska gardera och även Luton kommer få alldeles för stort förtroende hemma mot Sheffield W.

Finns det någon match du bara vill helgardera? 

– Leicester - Everton känns som ett ångestmöte nere i botten av PL-tabellen som kan gå lite hur som helst. Här kommer med största sannolikhet både det lilla och stora systemet få se en helgardering.

Rygga Björns andelsspel!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X