Publicerad på 4 Okt - 14:39

0
article-img Foto: Bildbyrån

15 mille jackpot: "Björnens" bästa tips på Stryktipset!

Björn "Rekat-Björnen" Ekberg är i farten igen med sin analys och andelsspel på Stryktipset - som denna vecka ger hela 15 miljoner i jackpot! Vilken är den bästa spiken, draget och helgarderingen på kupongen?

Till Rekats andelsspel!

Engelsk fotboll och en allsvensk match på det. Vad säger du om sammansättningen?  

– Vi tar ny sats mot 13 rätt. Förra veckan blev det som en bäst en tolva men när drösvis av favoriter ramlade in blev det återigen en bong utan större utdelning. Bättre lycka nu och jag gillar mixen av matcher och även att vi har tre olika starttider. 

15 mille i jackpot denna vecka igen - vad går du in med för strategi? 

– Som alltid bygger vi en kupong där omkring 25-30 procent av alla rader ska kunna betala 250.000 kronor eller mer vid 13-rätt. Det gör att vi behöver gardera en hel del favoriter men med 15 miljoner i jackpot så låser vi ändå upp möjligheterna att spika en och annan "sämre" favorit rent värdemässigt. Mina första kupongbyggen ligger runt 4000-9000 kronor och ser på det stora hela bra ut. Jag är hoppfull. 

Vilken är din bästa spik?

– Jag är väl helt inne på att spika Manchester City trots att jag vet kraften av ett kryss runt 10-15 procent på Eastlands. I min värld är City bättre på samtliga positioner och jag tror inte man faller ihop och tappar poäng hemma mot The Cottagers. Bournemouth har också sakta tickat ner i odds vilket kan innebära att jag singlar körsbären åtminstone på ett system. Även Boro är i skrivande stund (4 miljoner i omsättning) en jättefin värdespik.  

Var hittar du skrällen/skrällarna? 

– Wolves borta mot Brentford måste med! Vargarna streckas runt 20 procent just nu vilket är en liten värdebomb. Även Luton underskattas enormt borta mot Sheffield United och tvåan på Bramall Lane är jag inte speciellt sugen på att missa. 

Finns det någon match du bara vill helgardera? 

– Coventry - Sheffield W har jag en tidig tanke om att bara smacka på med tecken. Svårtippat möte mellan två i grunden ganska jämna lag. 

Till Stryktips- och travandelar på Rekat!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X