Publicerad på 29 Aug - 14:19

0
article-img Foto: Bildbyrån

13 miljoner i jackpot på Stryktipset: "Upplägget är kanon denna vecka"

Björn "Rekat-Björnen" Ekberg är i farten igen med sin analys och andelsspel på Stryktipset - som denna vecka ger 13 miljoner i fet jackpot! Vilken är den bästa spiken, draget och helgarderingen på en helengelsk kupong? 

Till våra andelsspel på Rekat!

Hur är läget och hur känns formen här och nu?


– Vi tog ett steg framåt i helgen var ändå känslan. När systemen börjar växa till sig lite blir givetvis chansen till full pott större. Dessvärre lyckades inte Crystal Palace vinna mot West Ham vilket gjorde att vi landade på 12 på det största. Överlag kändes det som att idéerna var bra från start återigen och jag förväntar mig givetvis att vi pangar in en go 13-rätters snart. 

Vad säger du om kupongen och den fina jackpot som står på spel?

– Upplägget är kanon denna vecka. En 18:30-match samt övriga 16:00 vilket gör att vi framåt spelstopp i alla matcher utom den sista kan följa oddsutveckling och elvor. Samtidigt är det idel engelska matcher vilket i min värld också underlättar. 13 miljoner i jackpot är såklart också en underbar krydda på moset vilket ger oss lite större frihet i jakten på full pott då vi med lite flyt kan finna övervärde vid 13 gröna bockar och således inte behöver vara alltför rädda att spika någon enstaka överstreckad favorit. 

Var hittar du den mest givna spiken?

– Manchester City! Jag tyckte Guardiolas gäng spelade otroligt bra fotboll mot Ipswich (som vanligt) och trots ett 0-1-mål i baken var det aldrig något snack. West Ham tror jag över tid kommer bli vassa i år men fortsatt finns lite frågetecken att räta ut. När detta är sista matchen för dagen gör det spiktvåan ännu bättre. Möjligen kan jag revidera beslutet att pressa in singeln i London framåt spelstopp om värdet blir helt uppåt väggarna skevt. Men i skrivande stund (vid omkring 2 miljoner i omsättning) är tvåan en perfekt singel.   

I vilken match ser du den största skrällchansen?

– Jag tyckte lite synd om Wolves i matchen mot Chelsea senast. De gulklädda förtjänade bättre än en 2-6:a i gumpen. Spelschemat har inte varit till Vargarnas fördel direkt. Nu väntar ett bra men ändå något enklare motstånd. Nottingham kommer vad allt verkar målas på hårt av det svenska folket och då behöver vi tidigt bredda oss. Tvåan är en fin skräll. Även Brentford blir en aning hårt åtgångna i sin match mot Southampton. Stannar tvåan runt 15-20 procent i London är jag tidigt inne på att hela. 

Och vilken match vill du helst bara helgardera?

– Jag är helt inne på att inte lämna något åt slumpen på The Den. Millwall famlar efter formen och Sheffield W blandar och ger. Match 8 känns mycket svårtippad på förhand. 

Till Björnens andelar på Rekat!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X