Lopp 7 - 2640m auto

10 Lilly Avant är mitt drag i loppet. Hon stod senast för en bra insats och var då inte långt efter segraren Notre Dame Boko i mål. Nu med det loppet i kroppen bör dessutom formen vara framflyttad tills ikväll. Att det är bilstart ses som ett plus och till just nu 6% är spelvärdet högt. Jag är inne på att tempot bli uppskruvat från start och att sen Lilly Avant plockar ner samtliga över upploppet. När vi får 1,85 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 High Hope Lee är härdad i tuffa sammanhang och kommer nu med två raka segrar på kontot. Bland annat kvalade hon in till finalerna i både Stosprintern och Drottning Silvias Pokal. Senast hade hon innerspår bakom bilen och blev då av med ledningen, men High Hope Lee är kvickare från start en bit ut bakom vingen och skulle hon kunna köra sig till spets i ett tidigt skede här kommer hon inte att bli enkel att ta sig förbi.

12 Safira Diablo kommer med formtopp, två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna har det blivit. Hon lever på sin styrka och tål tuffa upplägg. Senast gjorde hon det bra som tvåa bakom High Hope Lee. Denna gången är distansen längre vilket är ett plus för Safira Diablo och även om utgångsläget är tufft är Wilma Karlsson i vagnen skicklig och med lite klaff kommer det att krävas en del för att stå emot henne till slut.

10 Lilly Avant
Lopp 7 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 1,85
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip