Lopp 6 - 2140m auto

9 Oskar Run är en tuff häst som lever på sin styrka. Han står på tur för seger nu efter flera bra prestationer utan att man satt nosen först. Senast drog man på i bra tempo i ledningen men fick efter tuff press till slut ge sig den sista biten. För två starter sedan var man ute på V75 och till kvällens start går man ner i klass. Marcus Lilius får förtroendet i sulkyn denna gången och utan för mycket strul längs vägen ikväll ligger en efterlängtad seger på tur. När vi får 2,75 på att mam vinner loppet så spelar jag.

Även 12 Gentiane Evening har gjort det bra på slutet och kommer till kvällens start med bra form. Gentiane Evening är en stark individ som tål att göra en hel del jobb själv. Skulle man hitta ryggen på Oskar Run när tåget går in på slutvarvet kan detta vara skrällen som tuggar ner samtliga tillslut. Ska streckas vid gardering.

11 Wolverine har varit struken inför inför kvällens start vilket såklart gör formen svårbedömd. Men detta är en rejäl individ som vid en normal prestation måste räknas tidigt i kvällens lopp trots allt. För två starter sedan vann man på bra sätt via 1.10 sista 1000m och gången efter var man ute på V75.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Oskar Run
Lopp 6 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,75
Bolag: LeoVegas

Lycka till
This is the stats tab
This is the post tip