Lopp 5 - 1640m auto

Vi inleder denna intressanta jackpot-omgång med att gå ut stenhårt. Jag kommer ta ställning direkt och det för 2 My Dreams. För mig handlar det nu om att ta betalt innan övriga spelarklletkivet får upp ögonen. Visst är han aningen svårbedömd, men samtidigt kommer han med lopp i kroppen och detta är en individ som gjorde det bra i sitt derbykval näst senast från ett tufft utgångsläge. Då var motståndet tuffare än vad det är nu och han kan även öppna bra från start om det krävs. Utgångsläget är passande och att My Dreams nu går ut i klass-l. När vi från 3,50 på att han vinner loppet så spelar jag.

Motbud
1 Zätamustangens fick senast se sig besegrad av Blues Brother som då bröt Zätamustangens segersvit på tre raka segrar. Detta är en individ som är van att tävla med skor och som kommer med bra form. Han öppnar bra från start och skulle Zätamustangens hålla ut min spik från start ökar också segerchansen. Samtidigt är det inte helt säkert, men oavsett är Zätamustangens garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt.

Vid gardering ska heller inte 5 Huit nonchaleras. Han gör nästan alltid sitt och under den senaste tiden har även ett flertal rejäla prestationer för klassen levererats.Senast var han länge på väg mot segern men Jax Journey tog sig till slut förbi med minsta möjliga marginal. Formen finns där och vid gardering är han given.

2 My Dreams
Lopp 5 - Bollnäs
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip