I ett helamerikanskt möte ställs Sebastian Korda mot Tommy Paul, för femte gången på touren. Hela tre gånger tidigare har Korda gått segrandes ur duellerna. En motståndare som passar Paul dåligt. Här är mitt speltips i matchen.

Den fina formen från Franska Öppna, där Korda föll mot vinnaren Carlos Alcaraz, har hållit i sig. Både mot Tristan Schoolkate och Luca Nardi blev det bekväma segrar, i raka set. Spelet ser riktigt bra ut på gräs, där serven är ett enormt vapen. Likaså grundslagen och de hårda returerna. Därmed kan han gå långt i turneringen.

För Pauls del, som gjorde en svag avslutning i Franska Öppna, blev det en seg start. En setförlust mot Alexei Popyrin, som därefter inte hade samma ork och precision. Paul släpptes in i matchen och tog vara på sina chanser, när han vände tillställningen. Men rörelsen såg inte helt optimal ut.

Speltips till dubbla pengar i odds!

Sist gick jag emot Paul med ett spel på Popyrin +3,5 games. En handikapp lina som täcktes med minsta marginal. I och med att Paul inte imponerade i sin första gräsmatch, till skillnad från Kordas insatser, har jag svårt att se detta som ett öppet möte. Spelbolagen kan ha stirrat sig lite blinda på rankningen, där det inte heller skiljer så många platser. Oavsett, Korda är en given favorit.

Mina pengar läggs på att Korda vinner matchen, till 2.00 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip