Den enda europeiska bookien som släppt odds på den här matchen är Ladbrokes och även om jag vet att inte allför många spelar där så måste jag ändå tillgodose mina egna sömnbehov och kan med andra ord inte vara vaken länge och vänta på att andra spelsidor ska släppa.

Skulle säga att det här spelet går att spela ner till 1,55. Så pass mycket bättre är Opelka än Ram. Tycker att han inlett året helt fantastiskt och jag blir inte förvånad om han gått upp på ATP-nivå innan sommaren.

Han har en serve som går att jämföras med de absolut bästa. I första omgången snittade han nästan två ess per servegem och förlorade bara två poäng på förstaserven. Det är brutalt mycket. Dessutom har han jättefina aggressiva returer som straffar motståndarnas andraservar.

Ram var illa ute mot Coppejans i sin öppningsmatch här och om det inte vore för att belgaren har ett sånt frukansvärt svagt psyke hade nog inte Ram vunnit den matchen.

Opelkas spel är förresten helt klippt och skuret för inomhusspel. Han vann en challenger på ett liknande underlag precis innan vinteruppehållet och kunde väl egentligen inte gjort så mycket bättre resultat än vad han gjorde i Australian Open. Klart godkänt och mer än imponerande att inte släppa set i kvalet.

Rajeev Ram är rankad 137 just nu och Opelka ligger på 187. Styrehållanden skulle jag dock säga är precis motsatta. Det vill säga att Opelka är ca 50 platser bättre än Ram på en rättvis ranking.

Spelet finns till 1,73 hos Ladbrokes

This is the stats tab
This is the post tip