Den första kvartsfinalen i ATP Halle på Midsommarafton spelas mellan Hubert Hurkacz och Marcos Giron. En motståndare som han för några år sedan besegrade i Wimbledon i tre raka set. Även denna gång är polacken en given favorit till avancemang. Här är mitt speltips i mötet.

Det är mäkta imponerande att Hurkacz biter sig kvar inom topp 10 på touren. Som världsnia är han många gånger en favorit att hålla i handen - åtminstone när det kommer till betydligt sämre rankade spelare. I Hallen har Flavio Cobolli och James Duckworth slagits utan krångel, även om det har blivit ett tie-break var i båda duellerna. Men där har Hurkacz växlat upp och visat vart skåpet ska stå.

Formen var urusel hos Giron, som är känd för att vara extremt ojämn, inför grässäsongen. I Stuttgart gjorde han två bra insatser, även om det blev respass mot Jack Draper efter segern över Andy Murray. I Halle har amerikanen studsat tillbaka och slagit Andrey Rublev och därefter Matteo Berrettini i tre set. Starkt att vända ett setunderläge, men motståndare var också lite tom i tanken.

Sviten fortsätter hos Hurkacz!

Något set har inte Hurkacz förlorat ännu. Med en tung serve och hårda grundslag, som ger en enorm effekt, är han oerhört svår att bryta. I tie-breaks har han visat sig nästan hålla en Novak Djokovic klass.

Så för andra gången i rad lägger jag ett spel på att Hurkacz vinner matchen i raka set, till dubbla pengar i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip