Spelbolag erbjuder nästan helt jämna odds då Elina Svitolina från Ukraina ställs mot tjeckiskan Marketa Vondrousova i semifinalen i Wimbledon. Svitolina har trotsat alla odds och tagit sig vidare från långa och tuffa bataljer, men mitt speltips landar på att hennes resa tar slut mot Vondrousova.

Efter att ha slagit ut Venus Williams, Elise Mertens och Sofia Kenin stötte Svitolina på hård patrull mot både Azarenka och Swiatek. Ändå gick Svitolina segrandes ur duellerna, som blev rätt så långa och energikrävande. Frågan är om hon orkar ställa om efter dessa kamper och göra en ny storprestation mot en spelare som har har förlorat mot de två senaste möten.

Vondrousova inledde denna Grand Slam turnering genom att enkelt passera Stearns, Kudermetova och Vekic innan hon vände tillställningen mot Bouzkova. En längre kamp blev det även mot Vondrousova i kvarten, där Vondrousova ändå var strået vassare. Vondrousova har imponerat stort på gräset och bör oavsett ses som en klar favorit till att ta sig till finalen.

Svitolina tom i tanken?

Eftersom Svitolina har behövt ge mer än allt för att kriga till sig segrarna kan det finnas en hel del trötthet i kroppen. Motståndet är bättre rankat och i bättre form. Så det är helt klart fördel Vondrousova.

Mitt spel blir därför att Vondrousova vinner matchen, till 1.80 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip