Game 2 väntar i den heta matchserien mellan Winnipeg och Colorado, och här har gästerna revansch att utkräva efter förlusten senast.

Winnipeg klev in i slutspelet med åtta raka segrar och en andraplats i conferencen, så man hade gott om självförtroende i laget inför den första matchen.
Väl där följde man upp med en ny seger i ett målkalas som slutade 7-6 där spelare som Connor och Scheifele klev fram.

I matchen ska det som sägas att man var väldigt effektiva då man gjorde sju mål på 23 skott, en utdelning man knappast lär ha igen, och trots den långa segerraden så är detta en riktigt tuff uppgift.
Barron är dtd.

Colorado tar revansch?

Colorado slutade fyra i conferencen, och man var tre poäng efter motståndarna Winnipeg, så man gjorde en helt okej grundserie.
Det är nu dock det börjar och här har man lite press på sig då man efter förlusten senast knappast vill släppa iväg hemmalaget till 2-0 i matcher.

I förlustmatchen skapade man en hel del lägen men defensivt fanns det mer att önska, så man lär ha tryckt mycket på att tighta till försvarspelet, och man lär vara bättre i den delen av banan här.
Samtidigt har man stjärnor som MacKinnon, Rantanen, Makar och Nichushkin i truppen, så man har en trupp som kan gå väldigt långt i detta slutspel, och jag tror man har goda chanser att kvittera matchserien här.
Landeskog, Francouz, O’Connor, Drouin och Annunen förväntas missa matchen samtidigt som Girard är dtd.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip