Washington ställs på prov natten mot torsdag när man gästas av NJ Devils, och här tror jag på bortaseger.

Washington kommer närmast från en 3-4 seger mot Pittsburgh, en fin skalp. Man gjorde sina fyra mål i första perioden och lyckades sedan hålla undan mot ett jagande Pittsburgh, men hemmalaget saknade inte lägen och matchen kunde absolut slutat annorlunda.

Den matchen spelades natten mot onsdag vilket betyder knapp vila och Charlie Lindgren är fortsatt dtd vilket gör att Hunter Shepard lär få chansen mellan stolparna, och även om han gjort det bra har han bara gjort fyra matcher i ligan, så det är ett klart minus.
Man har även flera kännbara skador i, och då truppen inte håller högsta kvalitet tror jag man får problem här.
Bäckström, Milano och Oshie saknas samtidigt som Pacioretty fortsatt väntar på säsongspremiären.

NJ Devils piggare

NJ Devils har fått vila sedan nyårsafton och i den matchen blev det en 5-2 förlust mot Boston. Innan dess tog man tre raka så det lär inte vara någon fara med formen, och att man fått några dagars spelledigt skadar inte heller.

I truppen har man hög klass i namn som Hughes, Bratt, Hischier och Toffoli, och man är ett lag som ska vara med i den övre halvan av tabellen.
Jämför man med hemmalaget så håller man en högre nivå och då Washington fått betydligt kortade vila så ska man ses med goda segerchanser, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.
Hamilton, Meier och Nosek förväntas missa matchen.

Shepard (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip