T-Mobile Arena bjuder på match mellan Vegas och Minnesota, och här jagar hemmalaget en slutspelsplats.

Vegas är i full jakt på slutspel och nu börjar det dra ihop sig med bara fyra matcher kvar att spela för laget, så nu gäller det att steppa upp.
De senaste tre matcherna har slutat med förlust så formen pekar åt fel håll, men samtidigt möter man ett lag som kommer missa slutspel, så motivationen bör tala för Vegas.

Man har samtidigt bra klass i Theodore, Marchessault och Eichel, så det finns spelare som har kvalitet att kliva fram här, och jag tror man tar en viktig seger.
Stone saknas samtidigt som Roy, Pietrangelo, Stephenson och Carrier är dtd.

Motivationen avgörande här

Minnesota har fyra matcher kvar att spela och sedan kommer säsonger vara över då man inte kommer nå slutspel, så motivationen bör inte vara lika hög som hos motståndarna.
Dessutom kommer man från en 5-2 förlust mot Colorado och bara en seger de fyra senaste, och det mot bottenlaget Chicago.

Foligno och Spurgeon är borta samtidigt som Zucarello och Gaudreau är dtd, och skulle de två sistnämnda saknas är det tuffa avbräck.
Det finns dock bra spelare i Kaprizov och Boldy och Eriksson, men motivation och att det är bortaplan här talar för hemmalaget i matchen.

Thompson (Unconfirmed) - Fleury (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip