Toronto tar emot NJ Devils hemma i Scotiabank Arena, och här dras gästerna med ett blytungt avbräck som kan bli avgörande.

Toronto kommer närmast från en seger mot just NJ Devils med 2-5 på bortais. Det var en imponerande insats då man var klart bättre, skapade mest, och vann helt rättvist.
Man är klara för slutspel och nu gäller det bara att försöka jaga ifatt lagen ovanför för att klättra i tabellen, så man lär inte sluta gasa på.

I laget har man en målkung i Auston Matthews som är uppe i hela 66 mål denna säsongen, vilket är en grym siffra. Det finns även namn som Marner, Nylander och Tavares i laget, så man håller hög klass, och jag tror man tar en ny seger här.
Edmundson, Klingberg, Järnkrok och Liljegren saknas.

NJ Devils en besvikelse

NJ Devils har inte alls infriat de höga förväntningarna man hade inför säsongen då man kommer missa slutspel, en klart missräkning.
På slutet har man även bara vunnit en av de sex senaste, och den segern kom mot bottenlaget Ottawa.

Det finns fin klass i spelare som Bratt, Meier och Hischier som står för mycket offensivt.
Man har dock ett jätteavbräck i stjärnan Jack Hughes som är skadad, en spelare som gjort 74 poäng på 62 matcher.
Dessutom ser Bastian, Foote, Hamilton, McLeod och Lazar samtliga vara borta, så detta blir inget enkel uppgift för laget.

Toronto har visat betydligt mer under säsongen och när gästerna saknar sin stjärna ska man ha goda segerchanser, och jag går på hemmaseger i matchen.

Woll (Unconfirmed) - Allen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip