Dags för den fjärde matchen mellan Tampa Bay och NY Rangers att gå av stapeln under natten till onsdag, och det i Amalie Arena.

Tampa Bay tog efter två raka nederlag en otroligt viktig seger senast när man vann med 3-2, något som betydde att man reducerade till 1-2 i matcher, och hade man förlorat så hade det varit en helt annan sits.
Det var dock ingen promenadseger då man hade underläge med 0-2 efter halva matchen, men man lyckades vända och vinna där man avgjorde med bara 42 sekunder kvar att spela.
Det ska dock nämnas att gästerna inte kom upp i samma nivå som i tidigare matcher, och här lär de vara bättre.

Man dras fortsatt med ett tufft avbräck offensivt i Brayden Point som tillhör en av lagets absolut bästa spelare, vilket givetvis drar ner kvaliteten i laget.
Det finns dock gott om bra spelare i Kucherov, Hedman och Stamkos som dessutom har gott om slutspelsrutin, så visst kan man ta en ny seger, men känslan är att det återigen blir en tight match.

NY Rangers orkade inte hela vägen senast då man tappade en 0-2 ledning till förlust med 3-2, och det efter ett tungt mål i slutet av matchen.
Man såg inte lika bra ut som i de två tidigare matcherna, men då var det också hemmaplan som gällde. Här lär man dock komma ut och vara klart mer desperata och vilja visa att man är att räkna med, och då har man absolut vad som krävs för att vinna och skaffa sig matchboll.

Ser man till inbördes möten under säsongen så har NY Rangers ett klart övertag då de vunnit 5/6 spelade matcher, och den första förlusten kom nu senast.
I laget har man glödheta spelare som målvakten Shesterkin samt Zibanejad, Panarin och Fox, så det finns en hel del kvalitet i laget, och kapacitet finns helt klart för att hota Tampa Bay även på bortais.
Blais förväntas missa matchen.

Tampa Bay tog en grymt viktig seger senast, men segern satt hårt inne, och då gästerna visat sig oerhört formstarka under slutspelet så tycker jag att man blir lite för klara favoriter i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip