St Louis ställs inatt mot Anaheim, och detta är en match man ska vara numret större i.

St Louis kommer med bra form då man har tre raka segrar i bagaget. Dessa segrar har kommit på hemmaplan och just där har man varit riktigt starka med åtta raka segrar. Totalt har man vunnit 16/23 matcher på hemmaplan och är med det ett av de starkaste hemmalagen i ligan.
En styrka i laget är att man har flera bidragande linor vilket också gör att man inte behöver lita helt på spelare som Schenn, Schwartz och O’Reilly.
Man är det klart bättre laget i matchen och i form av hemmaplan så bör man ta en säker seger.
Skador finns fortsatt på Blais och Tarasenko. Gunnarsson och Parayko är tveksamma inför matchen.

Anaheim fortsätter att hacka och nu har man tre raka förluster. Senast blev Chicago för svåra och man förlorade matchen med 4-2. Man har bara vunnit en av de sex senaste matcherna så formen är helt klart ett stort frågetecken.
Nu är det återigen bortaplan som gäller för laget och där har man varit otroligt svaga och bara vunnit 6/22 matcher. En stor del till detta är målskyttet där man ligger näst sist i ligan med sina 115 mål. Samtidigt är offensiven i truppen väldigt svag och spelare som Getzlaf, Rakell och Silfverberg får stå för det mesta offensivt.
Skador finns det en del av i truppen då Eaves, Grant, Jones , Kesler och Ritchie ser ut att saknas. Även Silfverberg är tveksam här, och kommer inte han till spel så blir man än mer försvagade offensivt.

Både spets och bredd är bättre hos hemmalaget, och då formen också är bättre så tror jag på en bekväm seger här.

Binnington (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip