Skellefteå och Växjö möts under torsdagskvällen då SHL äntligen återigen drar igång efter uppehållet, ett lag som dock redan varit inne i hetluften är Skellefteå och jag tror det kan bli nyckeln till segern. Jag kommer spela Skellefteå till 2.12 hos Unibet och spelet tas med en flatinsats.

Skellefteå spelade så sent som i tisdags och gjorde verkligen en brutalt bra match hemma mot Djurgården i den första åttondelen i CHL. Skellefteå hade en 2-0-ledning så sedan blev 2-2, Skellefteå gjorde 3-2 och hade fullständig kontroll över matchen, då får Växjö en utvisning. Nu tänker ni att jag sa säga att Växjö gjorde mål i boxplay, men så var inte fallet. Skellefteå gjorde mål.... i fel bur. Skellefteås målvakt åkte ut när utvisningen var avvaktande och lyckas på ett otroligt vis att få in pucken i EGET MÅL och matchen slutar 3-3. Jag tror dock att Skellefteå kan ta med sig oerhört mycket bra saker från den matchen eftersom dem gjorde en kanonmatch. Jag tycker att Skellefteå är det klart starkare laget än Växjö och dessutom med denna fina matchen i ryggen så borde man göra en bra match!

Växjö ligger näst sist i tabellen, men innan uppehållet så fick man iallafall ett litet uppsving med en del vunna matcher. Jag tror dock inte Växjö gynnas speciellt mycket av uppehållet eftersom man hade fin form när uppehållet väl kom. Nu är det dags för spel igen och Växjö har inte spelat en match på mycket länge, samtidigt som Skellefteå gjorde en kanonmatch i förrgår, klar fördel norrlänningarna. Växjö är dessutom brutalt svaga när det kommer till poängskörd på bortais. Nej, detta blir nog för tufft för Växjö, jag ger Skellefteå cirka 50% chans att vinna denna match och därav tycker jag att spelet på Skellefteå till 2.12 är ett fint spel.

Match: Skellefteå - Växjö
Spel: Skellefteå
Odds: 2.12
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip