Natten bjuder på en hel del NHL och jag har hittat ett intressant spel i matchen mellan Philadelphia och Buffalo.

Philadelphia har öppnat säsongen med två raka segrar då man vunnit med 6-3 samt 5-2, och båda segrarna har kommit mot Pittsburgh.

I den första matchen stod det länge och vägde och med kvarten kvar att spela stod det 3-3. Då gjorde man ett ryck och tryckte in tre puckar, något som definitivt avgjorde matchen.
Farabee blev den stora frontfiguren då han stod för fyra poäng i matchen, och hans lina med Hayes och Giroux såg riktigt bra ut.

Nu senast blev det 5-2 och där hade man 3-0 redan efter 11.30 där Konecky stod för två av dessa målen. Gästerna lyckades reducera två gånger om, men man lyckades hålla undan och vinna matchen.
I denna match fick vi se Konecky göra ett hattrick, och han gjorde en riktigt bra match, precis som hela laget.

Till denna matchen saknar man Couturier och det är givetvis ett stort avbräck. Jag tycker dock man har en bred trupp så man kommer kunna ersätta honom på ett bra sätt, och av det man visat är man befogade favoriter i matchen.

Buffalo har öppnat säsongen med två förluster och båda har kommit mot Washington.
I den första matchen blev det 4-6 i en relativt jämn match. Senast så förlorade man med 1-2 och anledningen var att man var väldigt ineffektiva då man bara gjorde ett mål trots att man sköt 31 skott i matchen.
Man hade även flertalet powerplay i matchen som man inte utnyttjade, och de chanserna måste man ta vara på om man ska vinna matcher.

I truppen finns spets i Hall, Olofsson, Eichel och Reinhart för att nämna några, och det är spelare hemmalaget självklart måste ha lite extra koll på. I övrigt så tycker jag man inte har samma bredd som hemmalaget, och över 60 minuter tror jag det blir svårt att utmana här.
Saknas gör Girgensons samtidigt som Okposo är tveksam.

Hart (Confirmed) - Ullmark (Likely)

Jag håller Philadelphia som det bättre laget i matchen och här tror jag man visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip