I Madison Square Garden tar NY Rangers emot Montreal natten mot måndag, och här ska det råda klasskillnad.

NY Rangers slåss i toppen av tabellen och just nu är man etta i tabellen, en poäng före jagande Boston, så här kan man skaffa sig ett bra grepp om förstaplatsen.
Senast blev det en 3-4 seger mot Detroit där Kreider gjorde det matchavgörande målet med tio minuter kvar av matchen.
segern innebar även att man nu vunnit sju av sina åtta senaste matcher, så man är riktigt formstarka för dagen.

Spelare som Lafreniere och Trocheck har tagit ytterligare kliv denna säsongen och då målvaktssidan är stark samtidigt som Fox, Panarin och Zibanejad finns i laget så har man en stark trupp, och jag tror på en bekväm seger här.
Chytil och Wheeler saknas i matchen.

Montreal väger för lätt

Till skillnad från hemmalaget slåss Montreal i botten av tabellen och de kommande sex matcherna ska bara spelas av då det inte kommer bli något slutspel.
På slutet har man tagit några fina skalper mot Florida och Colorado, så att man kan störa de flesta lagen har man visat.
Inför denna matchen kommer man dock med två raka nederlag mot Tampa Bay och Toronto, och nu väntar minst lika tufft motstånd.

På skadelistan finns namn som Dach, Dvorak och Roy samtidigt som Xhekaj och Guhle är dtd, så det finns en del avbräck i truppen, och även att Suzuki och Caufield levererar framåt så finns det inte samma kvalitet som hos hemmalaget.

NY Rangers är ett par klasser bättre än Montreal och på hemmais ska man ha goda chanser att ta en bekväm seger, och jag går på hemmaseger i matchen.

Quick (Unconfirmed) - Montembeault (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip