NJ Devils tar emot Detroit natten mot julafton, och här tror jag på hemmaseger.

NJ Devils var tippade som ett topplag inför säsongen, något man inte levt upp till hittills då man ligger på en tolfteplats i conferencen. Visserligen är det mycket kvar och det är inte många poäng för att klättra flera placeringar.

Tre raka förluster är dock facit inför denna matchen vilket inte är optimalt samtidigt som motståndet inte varit det tuffaste. Nu har man dock fått ta igen sig och detta blir fjärde raka hemmamatchen, och med tanke på att gästerna är b2b samtidigt som man själva har toppspelare som Hughes, Bratt och Meier så ska man kunna studsa tillbaka på vinnarspåret igen. Hamilton och Nosek saknas i matchen.

Detroit kommer få det tufft

Detroit tog efter fyra raka förluster en efterlängtad seger senast då man slog Philadelphia med 7-6 efter straffar. Det var dock inte helt utan problem då man tappade en 5-1 ledning efter den första perioden till 5-6, men lyckades kvittera med 4.30 kvar och sedan vinna efter straffar. Förstakedjan med Kane, Larkin och DeBrincat imponerade i matchen då de stod för det mesta offensivt.

Nu är det dock andra förutsättningar då man är b2b efter att matchen senast spelades natten mot lördag. Man har även skador på målvakterna Husso och Lyon och med tanke på att Remier stod inatt så lär man ställa Hutchinson mellan stolparna, hans första match i NHL för säsongen, och jag tror man får det tufft med tanke på dessa faktorer.

Vanecek (Unconfirmed) - Hutchinson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip