Jag köper absolut inte att Växjö är megafavoriter mot Malmö på bortais. Att Växjö hos vissa bolag står runt 1.80 känns helt sjukt i min värld. Jag spelar Malmö 1X till 1.98 hos Nordicbet med en flatinsats.

Absolut, Växjö leder med 3-0 i matcher och dem kommer vinna denna semifinalserie om inget mirakel sker. Men nu är det återigen dags för Malmö att spela på hemmais. Man har nått semifinal i slutspelet av SHL och om detta är dagen man ska spela säsongens sista match så kommer man vilja avsluta med flaggan i topp. Vissa kanske anser att luften har gått ur Malmö men det tror verkligen inte jag, dem är proffs, dem måste köra med 100% inställning. Man kan och andra sidan vända på det och säga att Växjö kanske kommer vara lite mjuka och självsäkra då man leder serien med 3-0.

Jag tycker att ett rimligt odds i en sån här match är att Växjö är favoriter men inte jättestora som nu. Jag tycker att Växjö möjligen ska stå runt 2.30 att vinna matchen under ordinarie tid. Oddsen som erbjuda nu är löjligt låga och värdet ligger helt klart på Malmö.

Malmö har flera gånger under denna säsongen visat att man är ett otroligt skickligt lag, annars hade man inte heller varit i semifinal efter att ha slagit ut Frölunda med 4-2 i matcher. Malmö har goda möjligheter att vinna dagens match och man har väldigt goda möjligheter att lösa som sämst ett kryss.

Jag tycker att Malmö 1X är ett väldigt bra spel till 1.98.

Match: Malmö - Växjö
Spel: Malmö 1X
Odds: 1.98
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip