Det är dags för match mellan Linköping och Frölunda. Trots Frölundas iskalla form för stunden så tycker jag ändå att de ska vara tillräckligt starka för att slå ett väldigt svagt Linköping. Jag kommer spela Frölunda att vinna under ordinarie tid till oddset 1.86 som vi hittar hos bet365 , spelet tas med en flatinsats i vanlig ordning.

Linköping kommer till matchen med tre förluster i sina fyra senaste, så formen är inget speciellt att skryta om. Tabelläget ser minst sagt kritiskt ut, man ligger sist i serien och dessutom så har man några fler matcher spelade än lagen som ligger ovanför Linköping i tabellen. Det är väldigt mycket som talar för att Linköping kommer få kvala för att hålla sig kvar i SHL denna säsongen, det enda som talar för Linköping är att det sjukt nog finns några lag som är mer eller mindre lika svaga denna säsongen. Jag tycker dock inte att man ska ha speciellt mycket att hämta mot ett superladdat Frölunda.

Frölunda kommer som sagt till matchen superladdade. Man har förlorat två raka matcher och senast föll man mot bedrövliga Malmö på hemmais 2-3, ett rejält nederlag som man givetvis inte på något sätt accepterar i Frölunda. Nu får man bästa tänkbara motstånd för att vända sin negativa trend. Som det storlag som Frölunda är så tror jag att man kommer ta vara på detta läge för att avancera i tabellen som man givetvis vill göra innan slutspelet ska dra igång senare i vår. Frölunda är för starka här och den raka tvåan känns som ett stabilt spel.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip