Detroit ska försöka bryta sin negativa trend när man gästas av Philadelphia, och mina tankar inför matchen kommer här.

Detroit har en tyngre period i ryggen då man bara segrat i en av de åtta senaste matcherna. Dessutom kommer man med fyra raka förluster i ryggen där man senast fick se sig besegrade av Winnipeg med 5-2, ett lag som dock imponerat på slutet.

Man har saknat både Larkin och Perron på slutet vilket givetvis har påverkat laget en hel del då det är viktiga spelare. Den förstnämnda har nu gjort två matcher efter skada samtidigt som Perron är tillbaka från en avstängning, så läget i laget ser ljusare ut, och då man även har flera skickliga spelare i laget så ska man kunna bryta sin förlustsvit mot ett b2b Philadelphia.
Husso, Kostin och Lyon förväntas missa matchen.

Lyckas Philadelphia störa?

Philadelphia har gjort en riktigt fin säsong då man presterat klart bättre än förväntat. Man ligger just nu på en tredjeplats i conferenfen, vilket är starkt med tanke på att man var toppade i botten inför säsongen.
Efter tre raka segrar åkte man dock på en förlust senast mot Nashville med 2-4 där det stod 2-2 länge, men med fyra minuter kvar skickade gästerna in 2-3 och sedan stängdes matchen helt i öppen kasse.

Senast var Hart tillbaka i truppen efter att ha missat matcher pga sjukdom. Han var dock backup till Ersson och kan vara tillbaka i buren här.
Man är dock b2b och även om man gjort det bra på slutet har hemmalaget fått tillbaka viktiga spelare, och känslan är att man får det tufft mot ett mer utvilat Detroit.

Reimer (Unconfirmed) - Ersson (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos bet365