Dallas ska försöka studsa tillbaka på vinnarspåret igen när Columbus kommer på besök, och här ska man ha en god segerchans.

Dallas åkte på stryk senast hemma mot Toronto där siffrorna skrevs till 1-4. Det var dock ingen svag insats man gjorde då man skapade en hel del, men skärpan fanns inte samtidigt som Woll i Torontos kasse övertygat med över 96% i räddningsprocent på sina fyra matcher.
Innan dess hade man tre raka segrar och fem raka matcher där man tagit poäng, så man har öppnat på ett bra sätt.

I laget finns det bra spets i Hintz, Robertson och Pavelski som samtliga gör mycket poäng.
Där bakom har man namn som Benn, Seguin samt nyförvärvet Duchene, så det finns även är rätt fin bredd, och då skadeläget ser bra ut då bara Dellandrea är ett frågetecken så ska man ha en bra segerchans.

Tuff uppgift väntar Columbus

Tre segrar på åtta matcher är facit för Columbus hittills, och med tanke på förväntningarna inför säsongen så är det helt okej.
Nu har det dock blivit tre raka segrar där man visserligen tagit poäng i två, men Anaheim, Montreal och NY Islanders är inga topplag, och nu är det klart tuffare.

Man har Gaudreau, Jenner och Roslovic som får ta mycket ansvar då offensiven i övrigt inte skrämmer. Lägg även till att Patrik Laine är skadad, en av lagets absolut bästa spelare, så man borde få det riktigt tufft här mot ett klart bättre Dallas.
I övrigt förväntas Tarasov saknas.

Dallas har öppnat på ett bra sätt samtidigt som man är det klart bättre laget i matchen, och med en tung skada på bortalaget tror jag klart mest på hemmaseger i matchen.

Wedgewood (Unconfirmed) - Martin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip