Ball Arena står som värd när Colorado tar emot Detroit natten mot torsdag, och här blir hemmalaget med all rätt favoriter.

Colorado löste en seger senast med 5-0 hemma mot Chicago, en väntad sådan då man mötte ett av ligans svagaste lag. På slutet har man annars blandat och gett då man vunnit hälften av sina sex senaste matcher, men det är heller inga skitlag man förlorat mot.
Nu är det en ny match på hemmaplan och där är man urstarka med sina 24 segrar på 30 försök, så man är inte lätta att tas med på hemmais.

Man har fortsatt Nichushkin borta samtidigt som Manson är ett frågetecken inför matchen. Det finns dock massor av klass i
Makar, Rantanen och Lehkonen samtidigt som man har MacKinnon som toppar poängligan, så man klarar sig bra trots ett par avbräck, och här ska man ha goda segerchanser.

Detroit dras med tungt avbräck

Detroit kommer från dubbla förluster där man först föll mot NY Islanders med 3-5 för att sedan bli nollade av Florida där siffrorna skrevs till 0-4. Säsongen har annars varit positiv då man ligger på slutspelsplats.

I matchen senast fick man kaptenen Dylan Larkin skadad vilket är ett blytungt avbräck offensivt då han gjort 54 poäng på 55 matcher, och han förväntas vara borta två veckor.
Raymond, DeBrincat och Kane är dock vassa spelare i laget, så man står inte och faller med Larkin borta, men nu när man står inför en av säsongens svåraste bortamatcher så tror jag man väger för lätt.
I övrigt saknas Husso.

Colorado är extremt starka på hemmais och då man möter ett Detroit som saknar sin kapten ska man ha goda chanser att följa upp segern senast, och jag går på hemmaseger i matchen.

Annunen (Unconfirmed) - Lyon (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip