Chicago och Carolina gör upp natten mot måndag i United Center, och här ska det vara klar fördel gästerna.

Chicago har tre matcher kvar att spela och det har varit klart ett bra tag att det inte blir slutspel, så nu ska man bara spela klart säsongen.
1-5 i baken mot Nashville senast innebar tredje raka förlusten och det har blivit tre raka nederlag, och nu väntar tuffast möjliga motstånd.

Bedard och Kurashev fortsätter att göra bra säsonger men de blir alldeles för ensamma offensivt. Det är dock inte bara offensiven som är svag då hela truppen håller en rätt låg klass, och mot ett av ligans bästa lag kommer man få det riktigt svettigt.
Hall saknas samtidigt som Johnson är ett frågetecken.

Carolina ett av ligans bästa lag

Carolina slåss i toppen av tabellen och med två matcher kvar ligger man på en tredjeplats i ligan.
Vid seger här klättar man till en andraplats och bara en poäng bakom NY Rangers, så man har fortsatt chansen att vinna grundserien, så man lär komma ut med bra energi.
Inför denna matchen har man även fyra raka segrar då man senast slog St Louis med 2-5, så man fortsätter prestera riktigt bra.

Guentzel har varit en riktigt bra förstärkning under säsongen då han efter 16 matcher gjort 24 poäng, och han ger ytterligare spets offensivt.
Då man även har spelare som Aho, Svechnikov, Necas och Burns i truppen så finns det gott om både spets och bredd, och man är på en helt annan nivå än Chicago.
Pesce, Chatfield, Teravainen och Staal saknas i matchen.

Chicago tillhör ett av ligans svagaste lag och mot ett Carolina som jagar seger i grundserien bör man inte ha mycket att hämta, och jag går på bortaseger i matchen.

Söderblom (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip