Här är det dags för urstarka Carolina att göra upp med svaga Detroit, och jag har min idé klar.

Carolina har gjort en riktigt stark säsong hittills då man toppar divisionen, och totalt har det blivit 27 segrar på 39 försök.
Man kommer till denna matchen med tre raka segrar där man senast slog Florida hemma med 3-0, och hela laget stod för en riktigt bra insats.
Formen är även den god då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna, och här ställs man mot enklare motstånd än på slutet.

Truppen är urstark då man har spelare som Aho, Svechnikov, Hamilton, Necas och Trocheck i laget, och det är spelare som håller en riktigt bra nivå.
Truppen är även bred då man inte är beroende av sina toppspelare, och det är en trygghet i laget.

Nu är det hemmais och där har man varit riktigt stabila då man vunnit 14/19 matcher. Man har även tagit poäng i 17 av dessa matcher, så man har visat sig vara väldigt svårslagna, och här bör segerchansen vara bra.
Saknas gör Teravainen samtidigt som McGinn är tveksam.

Detroit ligger sist i tabellen då man vunnit 13/42 matcher, en siffra som är otroligt svag, även för ett lag som Detroit.
Man kommer till denna matchen med svag form då man bara vunnit en av de sex senaste matcherna, och spelmässigt har det sett svagt ut.
Nu senast mötte man ett skadedrabbat Nashville på hemmais, men det kunde man inte utnyttja då man förlorade matchen med klara 1-7, och det var inget snack om vilket lag som var bäst i matchen.

Truppmässigt är man ett av de svagaste lagen i ligan då man förutom spelare som Larkin, Mantha, Bertuzzi och Fabbri inte håller någon vidare nivå. Lägg också till att Bertuzzi och Fabbri ser ut att saknas ,så man är klart försvagade offensivt.
I övrigt saknas Ryan.

Nu är det även bortaplan och där har man varit klart svagare än på hemmaplan då det bara blivit fyra segrar på 20 försök, och här bör man få det riktigt tufft mot starka Carolina.

Carolina har fördel av hemmais här och då man möter ett svagt Detroit som absolut inte trivs på bortaplan så bör segerchansen vara bra, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Mrazek (Unconfirmed) - Bernier (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip