Jumbon Arizona tar emot NY Rangers natten till torsdag, och här tror jag att hemmalagets förlustsvit förlängs.

Arizona är jumbo i ligan då man bara spelat ihop tolv poäng hittills, och då har man ändå spelat 27 matcher.
Man har enbart vunnit fem av dessa matcher samtidigt som man bara gjort 48 mål, vilket betyder att man inte ens snittar två mål per match.
I de senaste fem matcherna har man inte tagit en enda poäng, och man har en målskillnad på 8-24, så formen är inte heller bra.

Man har Keller, Gostisbehere och Kessel i laget och det är spelare som håller en bra nivå. Laget i övrigt håller dock ingen vidare nivå då man är ett av de svagaste lagen i ligan, och då man även saknar Chychrun, Dzingel, Hutton, Jaskin, Larsson och Timmins så bör man få det tufft i matchen.

NY Rangers spelade match natten till onsdag och där blev det förlust mot Colorado med 4-2, och det är en otroligt tuff bortamatch. På slutet har man bara tagit två segrar i de fem senaste matcherna, men då man innan dess tog sex raka segrar så är det ingen större fara med formen.
Nu är det ny bortamatch och det ser jag inte som något större minus då man gjort det väldigt bra på resande fot, och det är bara Carolina som tagit fler poäng på bortaplan i conferencen.

Laget håller en klart bättre nivå än hemmalagets då man har stjärnor som Zibanejad, Panarin och Fox i laget. Bredden är också bättre och nu när motståndet är av klart beskedligt motstånd bör man kunna studsa tillbaka på vinnarspåret.
Saknas gör Blais och Shestyorkin samtidigt som Lundkvist är tveksam.

Arizona fortsätter att se svaga ut och nu när man ställs mot ett NY Rangers med klart bättre spets så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Wedgewood (Confirmed) - Kinkaid (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip