De tuffa matcherna duggar tätt för Arizona när Edmonton kommer på besök, och här ska gästerna vara några nummer för stora.

Arizona har ett tufft spelschema då man har förlorade mot Carolina för ett par nätter senast. Bara 22 timmar innan denna matchen gick man även en tuff match mot Colorado på bortais där det blev förlust med 4-3, så spelschemat är tight.

I matchen mot Colorado ställer man även Vejmelka från start vilket gör att man sannolikt kommer få se orutinerade Villalta i buren då Ingram fortsatt är out. Formen talar inte heller för lagets del, och man bör få svårt att freda sig mot ett stjärnspäckat Edmonton.
Utöver Ingram ser Boyd, O’Brien och Stecher samtliga att vara borta.

Edmontons nivå betydligt högre

Edmonton har efter sin sjukt långa segersvit haft det lite tuffare, och sett till de sex senaste har man vunnit varannan match.
Nu senast slog man dock ett så pass bra lag som Dallas på bortais, en prestation som är riktigt bra, och att det är bortais igen ser jag inte som ett större minus då man har fått betydligt längre vila.

Stjärnor som McDavid och Draisaitl fortsätter att vara sylvassa framåt och med massor av klass där bakom är man ett betydligt bättre lag än Arizona, något jag tror vi också kommer få se här.
Holloway är ett frågetecken inför matchen.

Arizona lär komma slitna till matchen och när man ställs mot ett urstark Edmonton lär det inte spela någon roll att man har hemmaplansfördel, och jag går på bortaseger i matchen.

Villalta (Likely) - Skinner (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip