Matchen spelas i Kinnarps Arena med start 19:10. Matchen sänds på Tv4Sport.

Över 11.5 mål jag som ett bra spel i den här matchen.

Lagens tre senaste matcher:

AIK-Mullsjö 6-9
Mullsjö-Linköping 6-2
Mullsjö-Höllviken 8-3

Pixbo-Karlstad 6-3
Warberg-Pixbo 6-8
Pixbo-Helsingborg 4-3

Mullsjö går som tåget och man har sex raka vinster. Har klättrat i tabellen och ligger nu på en tredje plats. Är så gott som klara för slutspel och nu handlar det mer om att försöka komma topp 4, för det innebär hemmaplansfördel i kvartsfinalen. Ser väldigt bra ut i offensiven. Har två bra femmor som båda producerar framåt.

Pixbo ligger några placeringar nedanför på en sjätteplats. Det skiljer 4 poäng mellan dessa lag. Pixbo kommer även dom med en bra självförtroende. Det har blivit 3 raka segrar och man åker till Jönköping för att ta fjärde raka för att vara säkra på slutspel. Har ett mer offensivt lag än defensivt. Martin Östholm har testat att spela anfallare ett tag då man vill utnyttja hans skott ännu mer. Men har kommit tillbaka som back och det gynnar om man vill se mer mål. Han fyller på i offensiven vilket även leder till att laget åker på kontringar lite då och då bakåt.

Matchen har alltså flyttats till Kinnarps Arena och Mullsjö hoppas på att det ska bli en riktigt rolig match i en stor arena med mycket folk. Båda lagen kommer med stort självförtroende och tror på att båda lagen vill gå offensivt. Förra mötet slutade 8-6 till Mullsjö.

Jag spelar Ö11.5 mål @1.90 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip