Falun att gör minst 8 mål hemma mot Karlstad spelas.

Lagens tre senaste matcher:

Storvreta-Falun 6-3
Falun-Thorengruppen 8-2
Höllviken-Falun 5-9

Pixbo-Karlstad 6-3
Karlstad-Storvreta 1-6
Karlstad-Warberg 4-3 efter sd

Falun är det klart bästa laget i serien. Leder serien med sju poäng före tvåan Mullsjö. Har landslagsspelare i mängder och är riktigt bra på hemmaplan. Det som kan var en nackdel är att man vet om vilket lag man har och tycker mig ibland se att man blir lite för över ambitiösa. Spelar med stor fantasi och fyller på med backar vilket gör att man blir så svåra att stoppa i anfallet. Kan ju dock straffa sig bakåt när man spelar på det sättet men över 60 minuter blir det allt som oftast vinst. Senast mot Höllviken hade man 5-5 i början av tredje perioden men kunde ändå vinna relativt enkelt med 9-5.

Karlstad ligger risigt till i botten med en poäng tillgodo mot Höllviken som ligger under strecket. Formen är långt ifrån bra och man har bara tagit 3 poäng av 27 möjliga i dom senaste matcherna. Man har bra spelare men får inte ihop det som ett lag. Jag tror att Karlstad får spela Allsvenskan nästa säsong just för att man inte känns så samspelta som övriga lag.

Blivit precis klart att man sparkar sin tränare i Karlstad. Alexander Bugarski tar över och har i en intervju sagt att han tycker att laget har spelat allt för defensivt. Enligt honom har man ett offensivt lagt lag och ska gå mer i kontringar än vad man har gjort den här säsongen. Det tycker jag bara gynnar det här spelet om man vill gå framåt mer och släppa lite på tyglarna.

Det här är tredje gången man möts den här säsongen. Bara för ungefär en månad sedan blev det 7-5 vinst till Falun i Karlstad. Men när lagen möttes i Falun blev det ingen spänning i matchen. Falun körde över värmlänningarna och vann med 14-2. Inte får vi kanske några 14 mål nu för Falun men jag ser chansen som större att Falun gör Ö7,5 mål än vad oddsen säger.

Jag spelar Falun Ö7,5 mål @1.67 hos Nordicbet med 4/7u.

Mina 10 senaste rekar har 9 av dom hittat hem här och nu går jag för att fortsätta den fina trenden.

This is the stats tab
This is the post tip