Handbolls-VM
Nu går vi in i sista omgången av gruppspelet där flera matcher som vanligt inte betyder speciellt mycket & flera redan är klara för kvartsfinal.

Tjeckien-Brasilien kl.14:15
Tjeckien mot Brasilien i en helt avgörande match om kvartsfinalen. Tjeckien med Jerabkova i spetsen spelar otroligt bra helt plötsligt och jag tror det bara fortsätter. Jerabkova och Mala gör lite som dom vill, mot Spanien gjorde dom 9 resp 7 mål och hade stor lekstuga. Tjeckien kan ha råd att förlora denna men är då beroende av Nederländerna. Brasilien behöver vinna den här matchen med 5 mål och sen också hoppas på Nederländerna, det bör leda till att om matchen är jämn i slutskedet är den viktigare för Tjeckien.

Tjeckien har utöver klar seger mot Spanien gjort det bra hela turneringen, tex är man det lag som pressat Nederländerna längst då man bara var fyra bollar ner en bra bit in i andra halvlek.

Spets på Jerabkova och Mala tillsammans med lagets fina form & självförtroende avgör här.

Tjeckien @ 1.96(4/5U)


I övrigt tror jag Angola slår Sydkorea som verkar loggat ur ordentligt.

Slovenien är utslagna efter förlusten senast. I en betydelselös match mot Österrike kommer motivationen vara i botten, i den typ av match måste skrällen testas.

Angola @ 1.86(3/5U)

Österrike @ 7.00(2/5U)
Österrike +4.5 mål @ 2.00(4/5U)


Trevlig söndag!

This is the stats tab
This is the post tip