Speltips: Liverpool vinna matchen med minst två mål @ 1,97 - Bethard -

Botten mot toppen i Premier League när Wolverhampton tar emot Liverpool hemma på Molineux Stadium.

Säsongen har startat minst sagt illa för Wolves som är delad jumbo med Everton i Premier League.

5-14 i målskillnad och bara en inspelad poäng på fem matcher. Hade inte mycket att säga till om mot Londonlagen Arsenal (0-2) och Chelsea (2-6) men efter EFL-segern över Burnley (2-0) så blev det poäng borta mot Forest och då tändes det lite hopp för fansen inför hemmamatchen mot Newcastle. Började bra med mål av Mario Lemina men i slutet av matchen tappades alla poängen. Var samma visa senast i derbyt mot Villa. Tog ledningen genom en bjudning som Matheus Cunha förvaltade på bästa sätt men i andra halvlek släpptes tre mål in från matchminut 73. Som salt i såren så klev viktige mittbacken Yerson Mosquera av med skada och blir borta länge, kanske säsongen ut då knäskadan är av allvarlig art.

Får se om Toti Gomes är åter efter sin skada annars blir det ringrostige Santiago Bueno, som gjorde sin senaste ligastart mot just Liverpool (0-2) 5e Maj, som kliver in bredvid Craig Dawson. Har även sen test på Rayan Ait-Nouri som hellre och bättre ger sig av framåt än försvarar sin kant. Något som ofta resulterar i ostskiva.

Framåt finns skapligt med kvalitét med Cunha, Jörgen Strand Larsen (ny på lån från Celta), Pablo Sarabia och Hee-Chen Hwang. Behöver då få vettiga passningar och det har varit en bristvara så här långt. Brassarna Joao Gomes och Andre behöver höja sig på den fronten och servera spetsspelarna smörmackor.

Liverpool städar av jumbon trots bortaplan

Även om Arne Slot kom till ett mer eller mindre serverat bord, uppdukat av föregångaren Jurgen Klopp så får man ändå säga att nederländaren så här långt har ersatt tysken på ett föredömligt sätt. Ja, man åkte på en plump mot Nottingham men i övrigt fyra vinster i Premier League, seger i Champions League borta mot AC Milan och i veckan blev det hela 5-1 i EFL-cup mot West Ham.

"Luftade" truppen mot Hammers men om ersättarna lyssnar till namn som Joe Gomez, Wataru Endo, Cody Gakpo och Diogo Jota så förstår vi att truppen är både bred och stark. Nye italienaren Federico Chiesa fick också gör debut från start och assisterade till första målet.

Slots kanske största huvudbry här är vilka som ska starta framåt. Mohamed Salah och Luis Diaz känns väl ändå rätt givna men frågan är om Darwin Nunez kan hålla Diogo Jota / Cody Gakpo på bänken. I övrigt så räknar vi med att "normala" startspelare som Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch och Dominik Szoboszlai är tillbaka på planen. I kassen blir det troligen Caoimhin Kelleher som behåller vantarna då Allison Becker dras med skada och har missat de två senaste matcherna. Annars bara Harvey Elliott som saknas hos The Reds.

Kommer spela Liverpool att vinna med minst två mål här. Tror inte det spelar någon roll att det är bortaplan. Har redan visat att man kan vinna mot olika motstånd. 2-0 Ipswich som backade hem. 3-0 mot Manchester United som ändå gav lite motstånd, 3-1 med mersmak (hade två bollar i virket) mot Milan, alla på bortaplan. Sedan 3-0 hemma mot Bournemouth i ligan och som vi redan nämnt EFL-kross mot West Ham (5-1). Wolves riskerar här att åka på en storsmocka som den mot Chelsea.

Matchens TV-peng blir att Liverpool vinner efter underläge. Är så klart ett chansspel men kan inte blunda för att Pool släppte in första målet både mot Milan och West Ham, medan Wolves har tagit ledningen i sina två senaste ligamatcher för att sedan ändå förlora kamperna. 7 gånger degen hos Bethard testas.

Huvudspelet sitter om Liverpool vinner med minst två mål.

This is the stats tab
This is the post tip