Speltips: Båda lagen gör mål i matchen + över 1,5 mål i andra halvlek @ 1,77 - Betsson -

Tabellsjuan West Ham mot femman Tottenham i Premier League. Nära varandra placeringsmässigt men hela 12 poäng skiljer till Spurs fördel.

West Ham har 6-6-3 hemma och bara förlorat mot topplagen Arsenal och Manchester City samt Everton. Fick i senast hemmamatchen 1-1 mot Aston Villa. Då två mål bortdömda för hands i röriga situationer framför mål. Spelade borta mot Newcastle så sent som i lördags och fick då stryk i en pang-pang match som slutade 4-3 till Newcastle. Hade 3-1 till kvarten kvar då man drog på sig andra straffen för dagen och släppte sedan in ytterligare två mål sista 10 minuterna. Så kan väl säga att det funkade bra framåt men inte lika väl bakåt.

Match mot Leverkusen i Europa League att se fram mot, men det först 11/4 och innan dess ska man förutom Tottenham här även ta sig an Wolves på bortaplan så hektiskt spelschema med sju matcher under Aprilmånad för David Moyes mannar.

Gäller då att undvika skador och för närvarande ser det bra ut då det endast är målis Alphonse Areola och backen Nayef Aguerd som ska testas sent inför matchen. Edson Alvarez är avstängd men kommer vara tillbaka till Wolves-matchen.

Många offensiva spelare i Hammers formstarka. Lucas Paqueta, Mohammed Kudus, Jarrod Bowen, Tomas Soucek och Michail Antonio. Sedan finns det sparkapital i James Ward-Prowse och Danny Ings. Har även Maxwel Cornet åter efter skada och han fanns på bänken mot Newcastle. Kalvin Phillips sju insatser i West Ham dressen har inte varit någon hit så här långt och endast resulterat i tre gula, ett rött kort och senast drog han på sig en straff.

Målrikt att vänta, gärna efter pausvilan

Tottenham har ungefär samma siffror borta som West Ham hemma. 6-5-3 på 14 matcher är Spurs bortafacit. Wolves, Brighton och senast Fulham är de lags arenor man lämna utan poäng. Har många tuffa matcher kvar på programmet. Newcastle och Liverpool borta samt Manchester City och Arsenal hemma. Tre poäng upp till Champions League plats med en match mindre spelad än fyran Aston Villa. Målskillnaden nästan identisk så det blir en hård kamp om fjärdeplatsen.

Kommer närmast från 2-1 hemma mot Luton. Hade 2,55 i xG och ett par bollar i virket så fullt rättvis seger även om det satt långt inne att avgöra matchen. Har bara ligan att hålla fokus på och det är så klart en fördel, både här då West Ham är kvar i Europa League men även i kampen om fjärde platsen då Aston Villa är kvar i Europa Conference League.

Även Tottenham är förskonade från skador på viktiga pjäser. Reservmålvakterna Alfie Whiteman och Fraser Forster samt Ryan Sessegnon (b) och Manor Solomon (a) är inga som manager Ange Postecoglou direkt saknar när han ska ta ut matchtruppen. Många Spurs-fans som höll andan när nyckelbacken Micky van de Ven utgick skadad mot Villa, men efter stått över mot Fulham var han tillbaka (på bänken) senast och även anfallaren Richarlison har varit fit nog att ta plats på och gjort korta inhopp på sistone. Kanske är duon redo att starta här på bekostnad av Radu Dragusin och Timo Werner.

Dejan Kulusevski och Brennan Johnson kan inte heller vara säkra på startplatser då Rodrigo Bentancur och Giovani Lo Celso också finns att tillgå för Postecolglu. Angenäma "problem" för den australiske tränaren.

Att det ska bli målrikt tror de flesta, både spelare och bolagen. Överspel och båda lagen gör mål oddsen därmed nedkörda i botten men ändå inte helt kört, då vi snokat fram spelet nedan.
Både West Ham och Tottenham brukar vara målglada i andra halvlek. I sju av West Hams tio senaste har det blivit minst två mål i andra akten. Tottenham är än värre då åtta av tio senast haft två eller fler mål efter tepausen.

Spelet sitter om båda lagen gör mål i matchen och det blir minst två mål i andra halvlek
This is the stats tab
This is the post tip