Speltips: West Ham asian +1 till 2.00 hos Expekt .
—-
Efter plumpen i derbyt mot Everton under onsdagen har det blivit dags för Liverpool att resa till London och besöka ett annat formsvagt gäng, West Ham.


Spela på matchen med 1500 kr gratisspel hos Betinia → 

Liverpools dröm om att vinna ligan kan mycket väl ha gått i kras när man återigen gick ut och gjorde en slarvig och svag prestation i onsdagens Merseyside-derby mot Everton. När Everton väl gjorde 1-0 kändes det som man insåg att man inte riktigt har vad som krävs just nu.
Formsvaga bärande spelare i form av Salah, Nunez, Van Dijk och Szoboszlai gör att man inte längre kan spela lite hackigt, men ändå vinna fotbollsmatcher. Man är inte på samma nivå som Arsenal och City för tillfället och det blev väldigt tydligt just den här omgången när Arsenal kör över Chelsea med 5-0, City vinner enkelt mot Brighton med 4-0 medan Liverpool förlorar med 2-0.

West Ham är heller inte speciellt mycket bättre. Fyra raka matcher i alla tävlingar utan seger. Visserligen ingår ett dubbelmöte mot suveräna Leverkusen i dessa fyra matcher, men förlusten senast mot Crystal Palace med 5-2 var nästan direkt pinsam.
Jakten på sjätteplatsen är inte över rent poänmässigt, men känslan runt West Ham just nu är inte att man har någon superchans att slåss om en högre placering än den åttondeplats man just nu innehar.

Slut i Liverpool-tanken?

Liverpool vill självklart ge sig själva chansen att vinna ligan så länge det är matematiskt möjligt. Klopp nämnde att det krävs ett “mirakel” av Arsenal eller City om Liverpool fortsatt ska ha någon chans, och så är också känslan.

Detta känns som en match där det kan bli lite vad hur som helst. Hur utloggade är West Ham? Hur stor är motivationen i Liverpool? Jag har dock svårt att komma ifrån hur svaga Liverpool ser ut just nu.
West Ham har en offensiv som ska kunna straffa Liverpools för tillfället svaga defensiv, speciellt om Jarrod Bowen återvänder från skada vilket verkar vara 50/50. Så kalla som Liverpools offensiva spelare ser ut för tillfället ser jag det som fullt möjligt att West Ham gör match av detta, speciellt hemma på London Stadium.

West Ham må inte se bäst ut i världen, men jag ställer mig frågande till Liverpools motivation i kombination till hur formsvaga de bärande spelarna ser ut. Detta gör att jag tycker det kan vara läge att backa skrällen på London Stadium.
West Ham asian +1 till 2.00 hos Expekt testas!
This is the stats tab
This is the post tip