Det fortsätter att gå motigt för West Ham i Premier League. De har nu fyra raka förluster och segrarna på sistone har mest varit i Conference och vänskapsmatcher. Således krävs det verkligen uppryckning för nu är man inblandade på allvar i bottenstriden med enbart en poäng ovanför nedflyttningen. Offensiven har svårt att hitta nätet och försvaret ser allmänt virrigt ut. Även så var det mot Arsenal i måndags. Trots en tidig ledning var det aldrig något snack om saken att Arsenal skulle få hål på West Ham, det var alldeles för många spelare och för mycket fart för försvaret som tillslut släppte in tre mål. Nu har man dock chans att ta en trea och bryta förlustsviten då Brentford kommer på besök, ett lag man absolut ska kunna klara av att slå men då krävs att de kommer upp i nivå och tar tillvara på sina chanser.

Skador: Cornet, Zouma, Aguerd (tveksam), Scamacca (tveksam)

Brentford å sin sida fortsätter att visa sig svårslagna. Precis innan uppehållet tog man en seger mot Manchester City och nu följde man upp den insatsen med en seger mot Tottenham (tänkte jag skriva…) men matchen tog en vändning och Spurs lyckades hämta upp 2-0 till 2-2. Såklart en rejäl besvikelse för Brentford som slappnade av för tidigt och backade hem vilket gjorde att Spurs kunde trycka på mer och mer. Trots det så var insatsen stundtals riktigt bra och en spelare som Toney fortsätter att leverera.

Skador: Ajer, Baptiste, Hickey, Strakosha, Onyeka (tveksam)

Oviss match på förhand där West Ham nog kommer vara rätt så desperata på seger inför hemmafansen efter en sådan dyster form. Medan Brentford säkerligen fortsätter ha bra självförtroende efter att ha kunnat ta poäng mot topplagen. Det har sett virrigt i båda lagens defensiv och Brentford är nästan alltid inblandade i målrika matcher. Istället för över 2.5 mål väljer jag istället rikta in mig på över 1 mål i första halvlek då jag tror vi får se på en riktig rivstart i tempo och chanser.

Spel: Asian över 1 mål i första halvlek (pengarna tillbaka vid 1 och vinst vid 2+) till 1.93 hos Pinnacle