SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Estadio de la Ceramica spelas måndagsmatchen i den spanska La Liga när Villarreal tar emot Valladolid. Det är två försvarsstarka och försvarsinriktade lag som drabbas samman som ännu inte har fått igång målproduktionen på riktigt. Villarreal är favoriter till seger, eftersom de befinner sig på en fjärde plats i tabellen medan Valladolid ligger sist och är ännu utan någon seger efter sju spelade omgångar. Jag tippar på en jämn och stängd match som inte ska innehålla så många mål.

Villarreal har kammat hem 12 poäng genom tre vinster, tre kryss och en förlust borta mot Barcelona. Säsongsinledningen har därmed varit bra. Laget har i vanlig ordning försvarat sig väl, bortsett från Barcelona matchen där fyra mål släpptes in. Men på de övriga sex matcherna, mot sämre lag då, har det bara blivit fyra insläppta mål. Framåt har det varit lite grus i maskineriet. Senast blev det mållöst borta mot nykomlingar Cadiz där Villarreal hade förvånansvärt svårt med att komma till avslut på mål.

Till denna match har Villarreal en avstängning i mittfältaren Takefusa Kubo samt att Daniel Parejo är skadad. Anfallaren Gerard Moreno har haft skadekänningar men väntas ändå starta matchen - dock är han inte i toppform. Valladolid har en avstängning i Nacho Martínez, som senast tabbade sig då han drog på sig ett direkt rött kort och en straff redan efter 20 minuters spel mot Deportivo Alaves. Det blev en 0 - 2 förlust, i en match där Valladolid ändå försvarade sig väl med tanke på förutsättningar.

Framåt har Valladolid haft bekymmer och inte lyckats göra något mål i tre av sina sju spelade matcher. Värst har spelet varit på bortaplan då de har lyckats med att näta mot nykomlingar Huesca men misslyckats göra mål på Real Madrid och Betis. Å andra sidan har inte Valladolid läckt in mål heller och de är vanligtvis svåra att bryta ner - när de får spela med elva spelare då. Det är ett bekymmer som även Villarreal kommer att få kämpas med. Som mest tror jag på två mål i matchen men inte fler än så.

Speltips Villarreal - Valladolid:
Under 2,5 mål - odds 1.90 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Alfonso Pedraza, Pau Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar, Manu Trigueros, Vicente Iborra, Moi Gómez, Samuel Chukwueze, Paco Alcácer & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva - Valladolid:
Jordi Masip, Luis Pérez, Joaquín Fernández, Bruno González, Raúl García, Fabian Orellana, Rubén Alcaraz, Míchel Herrero, Óscar Plano, Shon Weissman & Waldo Rubio.
---

This is the stats tab
This is the post tip