Jag tror att Fiorentina har en bra chans att avrunda 2021 med tre sköna poäng

Senaste möten
Verona - Fiorentina 1-2
Fiorentina - Verona 1-1

Serie A
6. Fiorentina 18 10 1 7 33:24 31
13. Verona 18 6 5 7 33:31 23

Verona hemma
9 5 1 3 19:13 16

Formen
O, V, F, F, F

Senaste match
Torino - Verona 1-0

Fiorentina borta
9 4 0 5 10:12 12

Formen
V, V, V, V, O

Senaste match
Fiorentina - Sassuolo 2-2

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Verona (3-4-2-1) Montipo - Sutalo, Cetin, Casale - Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic - Barak, Caprari - Simeone

Saknar: Magnani, Ceccherini (avstängda), Frabotta, Dawidowicz
Osäkra: Kalinic, Gunter

Fiorentina (4-3-3)n Terracciano - Odriozola, Milenkovic, Quarta, Terzic - Bonaventura, Torreira, Duncan - Gonzalez, Vlahovic, Saponara

Saknar: Biraghi (avstängd), Nastasic
Osäkra: Dragowski, Pulgar

Sista omgången i Serie A innan ett välbehövligt juluppehåll. Särskilt med tanke på spridningen av corona, även om den framförallt drabbat Premier League. Men det är snabba kast även i Italien där spelare dras med reseförbud/karantän osv. Så håll koll! Informationen som kommit inför Verona vs Fiorentina får mig dock inte att ändra uppfattning om att Fiorentina har en fin chans till tre poäng här.
Magnani, Ceccherini är avstängda i Verona och man har en del avbräck utöver det. Verona har torskat tre raka matcher: 1-2 hemma mot Atalanta, 3-4 mot Empoli (Coppa Italia) och senast 0-1 förlust borta mot Torino. Trenden är tre förluster, ett kryss och en seger (4-3 mot nykomlingen Venezia) på fem senaste och jag känner inte riktigt att det som syns i Verona just nu är övertygelse och självförtroende.
Fiorentina har varit en positiv överraskning den här säsongen och hade tre raka segrar inför den gångna helgens 2-2-match mot luriga Sassuolo. Ett offensivt skickligt motståndarlag satte sig själva i förarsätet med 2-0-ledning i halvtid. Men Fiorentina kom tillbaka. Skyttekungen Vlahovic och Torreira gjorde att sista halvtimmen blev ett race för tre poäng men där ingen lyckades. Ett helt okej X med tanke på hur matchen skulle gestalta sig. Jag tror att Fiorentinas grundkapacitet och spets framåt blir avgörande borta mot Verona, som man slog med 2-1 i motsvarande möte förra säsongen.

SPELTIPS
Jag spelar Fiorentina asian hcp 0 (pengarna åter vid oavgjort) till 1.76 hos Pinnacle (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip