Speltips: Djurgården asian -1 första halvlek till 1.81 hos Svenska Spel

________________


Grupp 4

Djurgårdens IF +2 3 p
IFK Göteborg +1 3 p
Nordic United -1 0 p
Skövde AIK -2 0 p

I väntan på gruppfinalen ska Nordic United försöka att stoppa Djurgårdens IF. Det var minst sagt nära att det gick vägen mot IFK Göteborg efter en heroisk insats men däremot blev det lite för öppna spjäll och då är det svårt att stå emot den individuella spetskvaliteten. Det är ändå ett rätt så namnkunnigt lag som Nordic United har fått ihop till denna säsongen. Yoann Fellrath en av de vassare nyförvärven som klubben har gjort, med bra säsonger i både Div1 och Superettan. Annars har försäsongen varit väldigt svajig där backlinjen läckt och nu kommer Djurgården kunna få chansen att göra ett par mål och försöka skapa fördelar i målskillnaden gentemot IFK Göteborg.

United Nordic
Senaste match: United Nordic - IFK Göteborg 3-4
xG: 1.34 - 4.8
Skott/skott på mål: 7/4 - 22/10
Possession(%): 41 - 59
Hörnor: 1 - 9
En riktig hawaii-match där United Nordic kommer in starkt och lyckas utnyttja Blåvitts höga backlinje med två fina omställningar där femtonårige (!!!) Johannes Tahan visar klass två gånger om i sina aktioner. En spelare som nog många klubbar fångar intresse för direkt. Annars var matchbilden rätt så klar dominans av gästerna som skapar chans på chans men inte hade effektiviteten förrän sent i matchen. Oerhört tungt för Nordic som kammar hem 0 poäng efter att ha haft ledningen med 2-0 och 3-2.


Djurgårdens IF
Senaste match: Djurgården - Skövde AIK 2-0
xG: (data finns inte tillgängligt)
Skott/skott på mål: -
Possession(%): -
Hörnor: -
Ett på förhand sågat Djurgården tog sig an matchen med bravur. Det var en ren överkörning från minut 1 där det kändes som det kunde vara 4-0 efter bara 40 minuter med lite mer effektivitet. Man gör en fin insats matchen igenom och det är många nya spelare som visar stor potential redan i tävlingsdebuten.

Djurgården har lärt sig IFK Göteborgs läxa...

Tror Djurgården är mer beredda på Nordic Uniteds spelidé och svagheter efter IFK Göteborgs underskattning. Djurgården ligger också betydligt längre fram än IFK Göteborg så väntar mig en ännu större anstormning och kvalitet här. Med Djurgårdens spel så kan de kontrollera matchen mer och ser inte samma sak hända här med det mittfältet som Djurgården faktiskt har. Tror gästerna dominerar detta från start till mål och har ledning i halvtid med minst ett mål.

Speltips: Djurgården asian -1 första halvlek till 1.81 hos Svenska Spel
This is the stats tab
This is the post tip