Speltips: Tottenham asian +0,25 till 1.83 hos Bethard .

Ett extremt spännande North London Derby står framför oss under söndagen där Arsenal gör den korta resan till Tottenham Hotspur Stadium!
Undertecknad kliver in med 10 rättade spel av de 11 senaste. Vi gasar vidare utan övermod!

Bortalaget Arsenal kommer till det här derbyt med en rejält försvagad trupp. Declan Rise blev utvisad i förra omgången mot Brighton och är därför avstängd, samtidigt som Martin Ödegaard ådrog sig en skada under landslagsuppehållet som väntas hålla honom borta ett par veckor.
Utöver det har Arsenal fått en fullt godkänd start på säsongen. 2 segrar och 1 kryss där poängtappet mot Brighton senast var mycket på grund av Declan Rice röda kort.

Tottenhams start på säsongen har lämnat mer att önska. Ett kryss, en seger och en förlust är facit hittills där man senast förlorade med 2-1 mot Newcastle innan landslagsuppehållet. Jag tycker nog ändå att man var det bättre laget i den matchen mot Newcastle, men säsongsstarten har trots allt inte varit optimal.
Till den här matchen väntas dock både Dominic Solanke och Micky Van De Ven vara tillbaka och tillgängliga för spel, vilket blir en rejäl boost både för anfallet och försvaret.

Drömläge för Tottenham?

I grunden är Arsenal på en betydligt mycket bättre plats än vad Tottenham är för tillfället, men det är som sagt en trupp som åkt på en hel del avbräck. Martin Ödegaard och Declan Rice är två av Arsenals viktigaste spelare.

Arsenal har haft övertaget på Tottenham den senaste tiden i dessa derbyn, men trots Tottenhams lite svaga start på säsongen får man som sagt tillbaka viktiga spelare, samtidigt som Arsenal saknar viktiga spelare. Frågan är om denna match inte kommer i en perfekt tid för Tottenham?

På bortaplan tycker jag att Arsenal är lite väl stora favoriter sett till skadelägena i lagen. Jag väljer därför att testa Tottenham asian +0,25 till 1.83 hos Bethard .
Det innebär:
Tottenham vinst - Seger på spelet
Oavgjort - vinst på halva insatsen, andra halvan tillbaka.
Arsenal vinst - Förlust på spelet

This is the stats tab
This is the post tip