Speltips: Asian under 3 mål till 1.725 hos bet365

Testar även en liten slant på under 3.5 + VSK till 2.60

______

Sju poäng upp nu till kvalplats för Skövde AIK när det nu återstår 14 omgångar av serien. Senaste hemmamatchen blev det visserligen en seger för laget men det känns som det krävs för mycket maxprestation och medgång för att få med sig någon trea. Oavsett så är det på hemmaplan man tagit nästintill alla poängen och det brukar kunna få med sig ett tryck. På besök kommer den största utmaningen i serien i form av Västerås SK. Serietvåan som fått allt att stämma i år och bara öser på mot Allsvenskan. Ett lag som bara vinner oavsett hur det ser ut men där det givetvis finns mycket kvalitet.


Skövde AIK
Senaste match: AFC Eskilstuna - Skövde AIK 3-0
xG: 2.37 - 0.86
Skott/Skott på mål
23/12 - 10/3
Skövde AIK skapade visserligen en hel del via oftast Bjerkebo men effektiviteten var inte där. Överlag hade man som väntat inte mycket att sätta emot på konstgräset mot ett spelskickligt AFC Eskilstuna med mycket spets. Spelmässigt gillar jag ovan nämnda Bjerkebo och Tibell men poängen måste komma på alla de chanser de får.


Västerås SK
Senaste match: Västerås SK - Gefle 1-0
xG: 2.97 - 0.37
Skott/Skott på mål
15/7 - 3/1
På förhand en enkel trepoängare men 1-0 stod sig ändå hela matchen och med lite flyt kunde Gefle gjort mål på den egentligen enda chans man skapade. Överlag en klart godkänd match av VSK där det kontrolleras från början till slut och där laget fortsätter visa upp härliga kombinationer. Uppe i sex raka segrar nu och frågan är bara vad som ska stoppa VSK:s framfart?!

Avstängd:
Formstarke Jabir Abdihakin Ali som gjort en fin säsong i Västerås SK med sina sex mål där en hel del varit helt avgörande.

Med Abdihakin Ali avstängd så får Västerås fortsatt lita på sin starka defensiv

Trots bortaplan, gräs och en jumbo som spelar för sin existens finns goda förhoppningar om att Västerås SK:s segertåg fortsätter till sju raka segrar. De är så dedikerade till sin spelidé och laget har bara släppt in ett mål på de fem senaste matcherna. Nu får de dock klara sig utan sitt anfallsvapen Jabir som visat en härlig form senaste månaderna. Skövde AIK lär ha mer respekt för Västerås än man hade för AFC Eskilstuna. Det går inte att öppna upp sig så mycket mot ett spelskickligt lag på konstgräs. Nu är laget iallafall tillbaka på sin hemmaarena och där brukar det vara betydligt tightare och mer fokus på fasta situationer. Bör kunna hålla nere siffrorna här?

Speltips: Asian under 3 mål till 1.725 hos bet365

Testar även en liten slant på under 3.5 + VSK till 2.60
This is the stats tab
This is the post tip