Speltips: BLGM - nej till 1.86 hos Expekt .

Sheffield United mot Newcastle står på menyn när omgång sex av Premier League ska avslutas. Nykomlingen Sheffield United har haft en tuff inledning på säsongen med endast en poäng på de första fem omgångarna, och förlusten senast kunde knappt blivit värre. 1-0 ledning fram till minut 97. Matchen slutar med förlust 2-1. När man väl får till prestationer som är bra och saker klickar behöver man få med sig poäng, annars kommer man få det oerhört tufft att hänga kvar i Premier League.

Newcastle har haft en start på ligan som varit upp och ner. Seger i premiären följdes upp av tre raka förluster innan segern senast mot Brentford med 1-0. I veckan gjorde man även comeback efter 20 år i Champions League när man knep en poäng borta mot Milan, vilket trots allt får ses som starkt. Insatsen gav dock mer att önska då Milan nog borde vunnit med både ett och två mål.

Låst tillställning

Jag tycker inte Newcastle riktigt har hittat formen från förra säsongen i någon match utöver premiären mot Aston Villa. Efter det har det sett en aning krampaktigt ut i egentligen varje match. Något som dock ser bättre ut är försvarsspelet. Deras ramstarka defensiv var något som bar dem långt förra säsongen och något man behöver även i år för att vara med och utmana.

Sheffield United tycker jag inte riktigt har kvalitén just nu. Kommer Newcastle upp i en hyfsad nivå ska man lyckas slå Sheffield, och jag tror även man fortsätter på inslagen väg försvarsmässigt.

Jag ser framför mig en ganska låst tillställning där jag ger Newcastle goda chanser till seger. Vinner man tror jag dock man gör det med en hållen nolla. Därför blir mitt spel att båda lagen INTE gör mål till 1.86 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip