En finalbiljett ligger i potten i returen i Europa Conference League där AS Roma gästas av Leicester på Roms Olympiastadion. Den första semifinalen slutade med ett oavgjort resultat på King Power Stadium. Lorenzo Pellegrini gav Serie A laget ledningen efter en kvart. Premier League laget pressade hårt och fick en utdelning i form av ett självmål - av Gianluca Mancini, efter 67 spelade minuter. På hemmagräs har Roma visat sig spelat utmärkt och ska därmed ses som givna favoriter till en seger i returen.

Med välmeriterade tränaren Jose Mourinho är allt möjligt för Roma. Formen under våren har varit lysande, med bara en förlust mot mästarna Inter på 14 senaste omgångar i Serie A. I hemlandet ligger de på en femte plats i tabellen, som ger spel i Europa League nästa säsong. I Europa Conference League har Roma tagit sig förbi Vitesse och därefter vänt ett underläge mot Bodö/Glimt. Nicolo Zaniolo gjorde ett hattrick samt att anfallsstjärnan Tammy Abraham också hamnade i målprotokollet.

Leicester har en usel form i ligaspelet, där det har blivit två poäng på de fyra senaste omgångar. Senast blev det en 1 - 3 förlust mot Dejan Kulusevski och hans Tottenham. I denna turneringar har de slagit ut Randers och Rennes innan mötet mot PSV. Efter att ha spelat mållöst i England lyckades Leicester vända ett underläge med kvarten kvar av kvartsfinalreturen. James Maddison och Ricardo Pereira nätade då och tog laget till en semifinal, där Leicester hade ett stort bollinnehav men skapade ytterst lite.

Romas grymma hemmaform, med 10 segrar på 18 matcher i Serie A, samt en 4 - 0 utklassning i kvartsfinalen, ska tas på största allvar. Marknaden ser på Roma som favoriter till att ta sig till finalen. Dock är oddset på en rak hemmaseger på tok för högt. Chansen är betydligt större än så. Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på att Roma vinner returen - redan efter fulltid.

Speltips Roma - Leicester:
1. Odds 2.20 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Roma:
Rui Patricio, Gianluca Mancini, Chris Smalling, Roger Ibanez, Rick Karsdorp, Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini, Nicola Zalewski, Henrikh Mkhitaryan, Nicolo Zaniolo & Tammy Abraham.

Preliminär startelva - Leicester:
Kasper Schmeichel, Wesley Fofana, Jonny Evans, Caglar Soyuncu, Ricardo Pereira, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Timothy Castagne, Harvey Barnes, Jamie Vardy & Ademola Lookman.
---

TV: 13 rätt senast - Melker går för det igen denna jackpotomgång!




This is the stats tab
This is the post tip