Speltips RoK-Björnens Trippel

SPORT

Fotboll

LIGA

Multi

PUBLICERAD

31/07/2024 16:16

1
post-img Foto: Bildbyrån

RoK-Björnens Trippel

SPELSTOPP

01/08/2024 19:00

Speltips RoK-Björnens Trippel

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

PUBLICERAD

31/07/2024 16:16

PUBLICERAD

31/07/2024 16:16

SPELSTOPP

01/08/2024 19:00

SPORT

Fotboll

LIGA

Multi

1
post-img Foto: Bildbyrån

RoK-Björnens Trippel

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 6.28
Tips Trippel
Svenska Spel
Gå till Svenska Spel

Kvalet till Europa League och Europa Conference League rullar under torsdagskvällen. Elfsborg har satt sig i ett fint utgångsläge inför returen mot sherifferna och min känsla är att duellen på Borås Arena kommer att innehålla en del mål. Måljubel jagas också i bulgariska Plovdiv medan undersidan anammas i norska Bergen. Vi kör!

Elfsborg - Sheriff Tiraspol: Över 2,5 mål @ 1,75

Tävling: Europa League
Plats: Borås Arena
Tid: 19:00


Elfsborg har satt sig i en fin position i Europa League-kvalet. Oscar Hiljemarks gulsvarta armé fick med sig en 1-0-seger från Transnistrien där Simon Hedlund gjorde matchens enda mål från straffpunkten. Boråsarna försvarade sig väldigt väl och sherifferna hade svårt att skapa målchanser under egentligen hela matchen. I returen väntar troligtvis en matchbild som bör passa Elfsborg som handen i handsken. 

Sedan Hiljemark tog över har Elfsborg varit mer spelförande vilket gynnat flera spelare, inte minst Besfort Zeneli, som var lysande de senaste veckorna. Med det sagt finns det fortfarande ett oerhört skickligt kontringsspel hos Elfsborg, och detta bör boråsarna få användning för på torsdag. Sheriff måste förr eller senare gå framåt och blotta sig känslan är att den individuella spetsen definitivt finns för att göra match av detta. Truppen är spretig men både Cedric Badolo och framförallt Ayoub Allach har en hög nivå i sig. 

Elfsborg skapade gott om målchanser i Tiraspol där de bland annat fick ett mål bortdömt för offside. På det snabba konstgräset i Borås räknar jag med att det blir en mer fartfylld tillställning vilket bör passa boråsarna som handen i handsken. Jag gillar helt sonika över 2,5 mål till 1,75. Notabelt är att sex av Elfsborgs sju senaste matcher har gått över den här linan.

 

Brann - Go Ahead Eagles: Under 2,5 mål @ 2,04

Tävling: Europa Conference League
Plats: Brann Stadion
Tid: 19:00


Victor Edvardsen och hans Go Ahead Eagles stod inte för någon vidare säsongspremiär förra veckan då de holländska örnarna lirade 0-0 mot Brann hemma på De Adelaarshorst. Edvarden och company fick bara iväg två skott på mål och Eagles noterades för en bra bit under 1,00 i xG. För att avancera till nästa runda kommer det att krävas en nivåhöjning i Bergen. Gästerna får dock klara sig utan Enric Llansana som är avstängd. 

Hos Brann finns det också en del frågetecken, framförallt i offensiven. Grabbarna från Bergen har gått vinstlösa från de fyra senaste matcherna i Eliteserien och endast gjort tre baljor på dessa kamper. Både Niklas Castro och Bård Finne har haft blött krut i bössan under hela sommaren vilket har lett till att den mindre erfarna anfallaren Aune Heggebö har fått mer och mer speltid. Hur coach Eirik Horneland väljer att formera sin offensiv på torsdag återstår att se. 

Med rådande förutsättningar ställer jag mig något frågande till att marknaden tror på en målrik duell på Brann Stadion. Till drygt dubbel deg testar jag under 2,5 mål.

 

Botev Plovdiv - Panathinaikos: Över 2,5 mål @ 1,76

Tävling: Europa League
Plats: Stadion Hristo Botev
Tid: 20:00


Det var en händelserik och sevärd tillställning som utspelade sig på Olympiastadion i Aten förra veckan. Alexander Jeremejeff höll sig påpassligt framme vid 1-0-målet och Anastasios Bakasetas utökade sedan ledningen till 2-0 från straffpunkten innan pausvilan. Botev Plovdiv höjde sig dock under den andra halvleken och reducerade till 1-2 vilket gör returen på Stadion Hristo Botev öppen. 

I grund och botten är Panathinaikos ett starkare lag. Trots att Bernard lämnat medan Fotis Ioannidis inte ser ut att finnas tillgänglig håller ändå offensiven hög klass med spelare Sporar, Jeremejeff, Bakasetas och Filip Djuricic. Med det sagt ska inte Botev underskattas. Bulgarerna slog ut Maribor på ett övertygande sätt i den förra kvalomgången och mot Panathinaikos lirar de helt och hållet utan press. Botev ska även kunna dra en fördel av att vara inne i säsongen. 

Samtliga fem Botev-matcher har gått över 2,5 mål den här säsongen. Mot ett på pappret starkare och offensivt skickligt Panathinaikos, som smällde in över 80 baljor i den grekiska ligan förra säsongen, tror jag att vi kan få se en hel del mål. Över 2,5 mål klickas till 1,76.

 
Trippeln
Elfsborg - Sheriff Tiraspol: Över 2,5 mål @ 1,75
Brann - Go Ahead Eagles: Under 2,5 mål @ 2,04
Botev Plovdiv - Panathinaikos: Över 2,5 mål @ 1,76

Totalt odds: 6,28


Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

This is the stats tab
This is the post tip

RoK-Björnens Trippel

SPELSTOPP

01/08/2024 19:00

RoK-Björnens Trippel

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 6.28
Tips Trippel
Svenska Spel
Gå till Svenska Spel

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Aston -  1 Aug - 23:01
Snyggt med 13 rätt på Europakupongen!

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 500 kr - 6x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
Aston

Aston

20:45

9 Sep

Turkiet - Island

Fotboll - Nations League

Över 9,5 hörnor

1.93

X